Πιο υπεράνω πρώην από την Δέσποινα Ολυμπίου δεν πρέπει να υπάρχει... «Χαίρομαι που ακούω τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να λέει ότι θέλει να παντρευτεί», δήλωσε η τραγουδίστρια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ αποκάλυψε πως ο χωρισμός τους ήταν δική της απόφαση!

«Αυτός ο χωρισμός ήταν δική μου επιθυμία. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην τα βρίσκουν και σε κάποια στιγμή να χωρίζουν. Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας τραβά τον δρόμου του», είπε στην «Πρωινή Μελέτη» η Δέσποινα και εξομολογήθηκε πως υπήρξε αληθινή αγάπη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Από την αγάπη αυτή προέρχεται και η... ανωτερότητα της πρώην, που δήλωσε πως χαίρεται που τον βλέπει ευτυχισμένο. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με στεναχωρεί. Το τι κάνει και τι δηλώνει δεν με απασχολεί», πρόσθεσε και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο της νυν, δηλώνοντας πως βλέπει το «Dancing With The Stars» και ας το παρουσιάζει το νέο κορίτσι του πρώην της, ενώ δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει μέρος σε αυτό.

«Η Ζέτα είναι χαρά Θεού κορίτσι, χαίρομαι να την βλέπω. Είχαμε βρεθεί δύο φορές πριν πολλά χρόνια. Φίλες βέβαια δεν είμαστε», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και πρόσθεσε όλο νόημα: «είναι πολύ έξυπνη στις δηλώσεις της». Σιγά που θα έμενε μόνο στα καλά σχόλια και δεν θα πέταγε έστω ένα μικρό «καρφάκι»...

Όσο για την τωρινή της σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; «Μπορεί να μιλήσουμε, αλλά δεν θα βγούμε για καφέ. Επαγγελματικά έχουμε συνεργαστεί και ό,τι είχε να δώσει ο ένας στον άλλον το έδωσε», πρόσθεσε. Φίλοι μεν, αλλά από μακριά κι αγαπημένοι δε, δηλαδή!

Κάπου εκεί ήρθε και ένα... παραπονάκι, καθώς η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όσο ήταν μαζί με τον Μιχάλη εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Ε, τώρα είναι με το Ζετάκι και θέλει και μωράκι - τι να κάνουμε;