Οι άνθρωποι της σόου μπιζ έχουν μεγάλη καρδιά. Κι όταν λέμε μεγάλη καρδιά εννούμε καρδιά με μεγάλη χωρητικότητα..Και για του λόγου το αληθές το βίντεο που επιμελήθηκε η εκπομπή Super Star θα σας πείσει.

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από τον Αντώνη Κανάκη που έχει κάνει πράξη αυτό που λέμε ο καλός μύλος όλα τα αλέθει:Αρχικά τον είδαμε με τη Χριστίνα Κολέτσα όμως απ’ότι φάνηκε γρήγορα βαρέθηκε τις ξανθές αποχρώσεις και αναζήτησε κάτι πιο μελαγχρινό, έτσι σύναψε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πριν τα είχε με τον Κώστα Καραφώτη και μετά με τον Ορέστη Τζιόβα..Και ο Κώστας Καραφώτης όμως πριν από την Κατερίνα Παπουτσάκη είχε σχέση με τη Μάρω Λύτρα η οποία μετά τα έφτιαξε ��ε τον DJ TNS.

Eνδιαφέρον παρουσιάζει και ο ερωτικός χάρτης της Σοφίας Αλιμπέρτη η οποία είχε σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη που πριν τα είχε με τη Ναταλία Γερμανού η οποία μετά έβγαινε με τον Ηλία Βρετό. Μετά τον Παρθένη η Σοφία Αλιμπέρτη τα έφτιαξε με τον Παναγιώτη Λιαδέλη ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σαμπρίνα και μετά είχε δεσμό με τη Χριστίνα Παπά.

Καζανόβας όμως αποδείχτηκε και ο Σέρος Μύρτας ο οποίος ξεκίνησε από την Ευαγγελία Αραβανή, πήγε στη Βάλια Κακούτη μετά έκανε σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία του κούνησε το μαντήλι και σύναψε σχέσεις με τον Θεόφιλο Τζιώτη..

Και τέλος η Δούκισσα Νομικού που αν και δεν αλλάζει τους άντρες σα τα πουκάμισα το ερωτικό της δένδρο είναι πλούσιο. Η παρουσιάστρια είχε σχέση με το Νίνο μετά τα έφτιαξε με το Χρήστο Χολίδη ο οποίος όμως είχε σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια της οποίας πρώην ήταν ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μετά έκανε σχέση με την Υβόννη Μπόσνιακ ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια σύναψε σχέση με το Μιχάλη Χατζηγιάννη που είχε χωρίσει από τη Δέσποινα Ολυμπίου.