«Βγήκαν μαχαίρια» στο Greek Idol ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και παίκτη που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο μουσικός Ντίνος Γκονής τραγούδισε liveτα κομμάτια της επιλογής του και όταν η Ελλη Κοκκίνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος του εξήγη��αν τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να προκριθεί, εκείνος εκνευρίστηκε τόσο πολύ που υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, τους είπε ότι στους 100 πρώτους βρίσκονται άτομα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται ούτε στους 200.

«Τότε να έλθεις εδώ μαζί μας να κρίνεις εσύ», του απάντησε η Ελλη, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος του μίλησε για αχταρμά και γιουβέτσι στον τρόπο που τραγουδά, ο οποίος δεν είχε καμία διαφοροποίηση.

H ταραχή του δεν είχε προηγούμενο. «Δεν πρόκειται να σταματήσω την μουσική και να κρατήσω την άποψη του κυρίου Πετρόπουλου, ε… Κωστόπουλου –πώς τον λένε και της κας Κοκκίνου. Εχω δουλέψει με πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής και αυτό θα συνεχίζω να κάνω», είπε στο τέλος ο υποψήφιος, που από την ταραχ�� του μπέρδεψε μέχρι και τα ονόματα των κριτών.

Κάντε εσείς αυτό για να αντέξουν και τα… αυτιά μας…