Όποιος διαβάζει αυτήν την είδηση θέλει να γίνει ο σκύλος της Paris Hilton. Και όχι άδικα. Και θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

Μια και η «χρυσή» κληρονόμος πάτησε τα τριάντα και «μαζεύτηκε», είπε να διαθέσει 250.000 ευρώ για να αγοράσει σπίτι για τα 13 της σκυλιά. Ευτυχώς, γιατί ένα άγχος για το πού θα κοιμηθούν τα τετράποδά της το είχαμε.

Και επειδή τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και το κακό με τις τρίχες που άφηναν στο περσικό χαλάκι που είχε μπροστά από το τζάκι της είχε παραγίνει, η Paris αγόρασε ολόκληρο σπίτι το οποίο φυσικά διαθέτει και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα κατά τα άλλα συμπαθή κατοικίδια: Πισίνα, air condition, κρεβάτια και ειδική ντουλάπα για να μην τσαλακώνονται τα ρουχαλάκια τους. Hello; Ντουλάπα για τα ρουχαλάκια τους; Η βίλα αποτελεί μικρογραφία του δικού της σπιτιού και όπως ήταν φυσικό είχε και στοιχεία από την ίδια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η προκλητική ξανθιά «ανέβασε» τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου σπιτιού στο twitter της και έκανε και σχόλιο: «Τα αγαπώ σαν να ήταν παιδιά μου. Μα πώς να μην τα φροντίσω όταν τους έχω τόσο μεγάλη αγάπη;»

Δεν θα σχολιάσουμε πόσες οικογένειες ζουν με αυτά τα λεφτά. Ούτε κάτι άλλο για την Paris. Όμως, εδώ «κολλάει» απόλυτα αυτό που λέμε «εδώ ο κόσμος χάνεται…και» το υπόλοιπο μάλλον σας είναι γνώριμο...

Παρεμπιπτόντως, όταν σου περισσεύουν 250.000 ευρώ για σκυλόσπιτα, πόση μπορεί να είναι η περιουσία σου;