Για το άδοξο τέλος της φιλίας του με τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Δεν τον συγχώρεσα ποτέ γιατί δεν μου φέρθηκε καλά», λέει ο γνωστός συνθέτης, διευκρινίζοντας ότι οι λόγοι που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του τραγουδιστή ήταν καθαρά ηθικοί: «Πήγα στα Δικαστήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα, ο Καζαντζίδης έβριζε χυδαία εμένα και την οικογένειά μου. Στην ουσία του έκα��α ασφαλιστικά μέτρα για να μην με βρίζει. Μέσα στο δικαστήριο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και με έβρισε χειρότερα από όλες τις φορές. Δεν πήγαμε για τα τραγούδια στα δικαστήρια. Μετά τα διεκδίκησα. Και τα κέρδισα».

O καταξιωμένος δημιουργός έχει αδυναμία στον Γιώργο Νταλάρα και την Χαρούλα Αλεξίου. Του αρέσει ο Πασχάλης Τερζής και από τους νεότερους καλλιτέχνες ο Νίκος Οικονομόπουλος. Λατρεύει την θάλασσα, ενώ δεν είχε ποτέ καλή σχέση με το χρήμα. Απόδειξη; «Δύο φορές μου πρότειναν να πάω στο πρώτο Fame Story, δίνοντάς μου πολλά λεφτά. Δεν μου αρέσει να κρίνω. Δεν είμαι σοφός!»

Η γνώμη του για τα ριάλιτι τραγουδιού: «Για μένα, είναι μια δυστυχία τα τάλεντ σοου. Είναι όμως στην νοοτροπία του Έλληνα, στο πλαίσιο της εύκολης δόξας και του ευκαιριακού κέρδους. Σίγουρα, ευνοούν κάποια παιδιά, αλλά όσοι δεν διακρίνονται τρέχουν στους ψυχιάτρους! Τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες, με τα φώτα, με τα κοριτσάκια που ουρλιάζουν και με τα πανό και μετά δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που είναι στο πάνελ και το κανάλι που κονομάει από τις διαφημίσεις».

Έχει πάει στην Αμερική 17 φορές, τρεις φορές στην Αυστραλία και πολλές φορές στην Ευρώπη. Όμως κάποια στιγμή έπαθε κλειστοφοβία. Αν και του αρέσει πολύ να ταξιδεύει με το αεροπλάνο, τώρα πλέον το φοβάται. (Πηγή: Εγώ Weekly)