Άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της Elizabeth Taylor αποκάλυψε ο Έλληνας σωματοφύλακάς της Δημήτρης Στάϊκος.

«Ήταν ο πιο απλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Καμία σχέση με το σταριλίκι που κάποιοι νομίζουν», δήλωσε προσθέτοντας ότι η διάσημη σταρ της έβδομης τέχνης είχε φοβερό χιούμορ, κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό.

Ο Ελληνας bodyduard αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή που η Taylor βρισκόταν στην Μεγάλη Βρετάνια του είχε ζητήσει να απομακρύνει τους πολυάριθμους θαυμαστές της από την είσοδο του ξενοδοχεί��υ, αλλά και τον όροφο στον οποίον βρισκόταν το δωμάτιό της. Όταν εκείνος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, την είδε έκπληκτος να πετάει τις γόβες της στον διάδρομο και να του λέει: «Θα βγω στον διάδρομο και θα τρέξω για να δω ποιος από όλους τους άνδρες θα με πιάσει στην αγκαλιά του. Βγήκε και έτρεξε στον διάδρομο, λοιπόν, και όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός. Όταν επέστρεψε στο κρεβάτι της, φώναξε εμένα και άλλους έντεκα ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα της και πήρε τηλέφωνο στην reception. Τι είπε; Φέρτε μου 12 σαμπάνιες γιατί έχω 12 άνδρες στο κρεβάτι μου».

Ο Δημήτρης Στάϊκος μίλησε για το πιο όμορφο βλέμμα του κόσμου, που όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Εκτός από την ομορφιά της, όμως, αναγνώριζε αυτά που έκανες για εκείν��. Ήταν ο πιο συνεργάσιμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», δήλωσε.