Για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Στέφανο Δάνδολο, μίλησε πρώτη φορά το μοντέλο Κάλλι Τσιλίδου.Οι δυο τους, παντρεύτηκαν πριν από πέντε μήνες στην Πάρο και πλέον ζουν τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές.

Το ζευγάρι ενώθηκε το καλοκαίρι με τα δεσμά του γάμου, σε στενό οικογενειακό κύκλο: «Ντρέπομαι γιατί ο γάμος έγινε στην Πάρο και δεν ήταν εύκολο για όλους να βρεθούν. Είχαμε τους φίλους μας τους πολύ αγαπημένους», είπε το μοντέλο στην εκπομπή «Super Star».
Αυτό που την τράβηξε στο σύζυγο της είναι ότι «ταιριάζαμε στο πως βλέπουμε τη ζωή, μας άρεσαν τα ίδια πράγματα και είχαμε τις ίδιες απαιτήσεις από τη ζωή. Ο Στέφανος μου δίνει συναισθηματική ασφάλεια».

Η πρόταση γάμου έγινε στην Πάρο έπειτα από δυο χρόνια σχέσης. Ο Στέφανος, ζήτησε από την Κάλλι να τον παντρευτεί ενώπιον λίγων καλών φίλων: «έγινε λίγο γρήγορα. Και την πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Μετά είπαμε “ας το κάνουμε τώρα να είναι καλοκαίρι”».
«Ήμουν τυχερή που γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο για να μείνουμε μαζί», συμπληρώνει με το χαμόγελο ευτυχίας να φωτίζει το πρόσωπο της.

Αυτή την περίοδο, η Κάλλι, έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και δουλεύει σε διαφημιστική: «ξεφούσκωσε η φούσκα των super models στην Ελλάδα. Τα χρήματα δεν φτάνουν πια ούτε για να συντηρηθείς».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του μοντέλου…