Η συνέντευξη που έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο περιοδικό People και στο οποίο βροντοφώναζε πως έχει εργαστεί σκληρά στη ζωή της και πως είναι οικονόμα φαίνεται να έκανε έξω φρενών κάποιους και πιο συγκεκριμένα τους δημοσιογράφους της εκπομπής Κους Κους: «Έχει εργαστεί σκληρά στη ζωή της η Μαριέττα. Τι να πει δηλαδή και αυτός που δουλεύει στην οικοδομή; Αλλά θα μου πείτε αυτός δεν έχει χύσει τόσο ιδρώτα»είπε ειρωνικά ο Θανάσης Κουμπαρούδης.

«Την πήγαινε η μαμά της το πρωί στο Αλτερ με το αμάξι της για να εργαστεί σκληρά» λέει ο δημοσιογράφος ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τη σκυτάλη και πέταξε και αυτός δηλητήριο« Βασω μου είναι πολύ φυσιολογικό να σε πηγαίνει η μαμά σου με το αυτοκίνητο στη δουλειά και μετά όταν παντρεύεσαι να σε πηγαίνει ο άντρας σου».

Τη χαριστική βολή έδωσε ο Νάσος Γουμενίδης, ο οποίος αναρωτήθηκε «Η κυρία Μαριέττα Χρουσαλά τι δουλειά κάνει τώρα; Α ναι είναι στο Dancing και βγάζει 4.800 ευρώ άντε να πουλήσει και καμιά σαγιονάρα από αυτές που φτιάχνει..Αλήθεια γιατί δεν κάνει και δίκτυο χονδρικής αφού η κοπέλα έχει οικονομικό πρόβλημα;»

Δείτε την επίθεση του Κους Κους στη Μαριέττα