Μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός αφού η αμερικανική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «House MD» προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα(ως ιατρικές υποθέσεις από το Star),o Xιου Λόρι ωστόσο δεν μπορεί καθόλου την πολυκοσμία.

Ναι καλά διαβάσατε ο τηλεοπτικός Δόκτωρ Γκρέγκορι Χάουζ είναι τόσο μοναχικός που μέσα σε εφτά χρόνια οι άνθρωποι με τους οποίους έχει μιλήσει μετριούνται στα δάχτυλα και είναι έντεκα στο σύνολο:«Δεν ξεμυτίζω από το σπίτι ούτε για τα βασικά. Την τελευταία φορά που πήγα στο σούπερ μάρκετ με απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και έκτοτε δεν ξαναπήγα ποτέ» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Χιου Λόρι απ’ότι φαίνεται δε φοβάται μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα αεροπλάνα, όχι ως μέσα μεταφοράς αλλά υπό μία άλλη έννοια:«Πάντα έχω την αίσθηση ότι ένα αεροπλάνο θα πέσει πάνω μου και θα με πλακώσει. Αν όχι σήμερα, τότε αύριο».

Αν και περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο Λος Άντζελες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αμερικανικής σειράς η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά παραμένουν στο Λονδίνο:«Το Λος Άντζελες είναι μία πόλη μόνο για δουλειές. Ποτέ δε συναντάς τυχαία κάποιον στο δρόμο. Είναι νομίζω μία ερημική πόλη με ανθρώπους απομονωμένους στις ζωές τους»τονίζει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα θα είναι πολύ απασχολημένος αφού στις 14 Απριλίου θα βγει στους κινηματογρά��ους η ταινία καρτούν « Ηοp» με πρωταγωνιστές μία παρέα κουνελιών στο ένα εκ των οποίων ο Λόρι θα δώσει τη φωνή του ενώ στις 9 Μαίου θα κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική του δουλειά ‘Let Them Talk”.