Όλα τα’χει η showbiz: νέα ζευγάρια, χωρισμοί και επανασυνδέσεις δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα. Είναι βλέπετε και Άνοιξη. Η διάθεση γίνεται πιο ρομαντική, τα πουλάκια κελαηδάνε και οι επώνυμοι ερωτεύονται. Παλιά ειδύλλια ξαναφουντώνουν και νέα δημιουργούνται.

Επηρεασμένοι λοιπόν από το θετικό κλίμα της Άνοιξης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Νατάσσα Μποφίλιου έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Το ότι τα παιδιά είναι «μαζί» το ξέραμε. Σε κοινή έξοδο όμως δεν τους είχαμε δει. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και οι δυο τους εμφανίστηκαν στην εκδήλωση «Χρυσοί Σκούφοι», εμφανώς ανανεωμένοι και ευδιάθετοι.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ευγενική και χαμογελαστή απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από την άλλη, ήταν πιο «ανοιχτός» αφού αποκάλυψε ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά γι΄αυτό και το «άθλημα» το αφήνει στην αγαπημένη του.

Με νέο αμόρε εθεάθη και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, που απέφυγε να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Η γυμνάστρια εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα είναι ζευγάρι με τον πρώην της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Γιώργο Μητρόπουλο, ο οποίος με το που είδε κάμερες, το έπαιζε «βαρύ πεπόνι».

Και επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και εύκολα, φήμες θέλουν ξανά «μαζί» την Σοφία Αλιμπέρτη με τον πρώην σύζυγο της Σαμπρίνας, Παναγιώτη Λιαδέλη. Οι δυο τους αρχικά ήταν φίλοι, μετά η φιλία έγινε έρωτας, ο έρωτας κατέληξε σε χωρισμό, ο χωρισμός σε φιλία και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ξανακατέληξε σε έρωτα.Τώρα μένει να δούμε και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, που αν τα παραπάνω ισχύουν, δεν θ΄αργήσει να γίνει!

Δείτε στο βίντεο τα νέα ζευγάρια της showbiz…