Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης σχολιάζει τις επιδόσεις της νύφης του , Ευγενίας Μανωλίδου, που αν κρίνουμε από τις μετρήσεις της AGB μάλλον μόνο καλές δεν είναι αφού στα νεανικά κοινά έκανε 12,4 τοις εκατό ενώ στο σύνολο με δυσκολία έπιασε τη βάση(10,3) .

Ο κουνιάδος της παρουσιάστριας δείχνει την ενόχλησή του στην εκπομπή Κους Κους : «Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως δεν μπορείς να κρίνεις μία εκπομπή από την πρεμιέρα της. Η Ευγενία Μανωλίδου είναι πολύ καλή�� και θα τα πάει σούπερ. Χθες την είδα αεράτη και καθόλου αγχωμένη και μαγκωμένη» τονίζει.

Έτοιμος να εκραγεί είναι ο αδερφός του Άδωνη Γεωργιάδη με τους πανελίστες της εκπομπής Κους Κους που επέμεναν να λένε πως η Μανωλίδου πάτωσε.

Παρόλα αυτά το καρφάκι του για τη νυφούλα του το άφησε για το τέλος: «Εντάξει καλά μαγειρεύει η Ευγενία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο καλή μαγείρισσα όσο η γυναίκα μου και η μάνα μου» επισημαίνει.

Αυτά είπε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης για την μαγειρική της Ευγενίας Μανωλίδου. Φανταστείτε δηλαδή τι θα έλεγε αν δεν ήταν νύφη του.