Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μου» ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για όλα και όταν λέμε για όλα εννοούμε για όλα.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως έχει ερωτευτεί 2 φόρες στη ζωή του και η μία από τις δύο γυναίκες ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρία Γεωργιάδου.«Με τη Μαρία ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια και τώρα όχι μόνο δε χάθηκε αλλά εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό» τόνισε ο ηθοποιός.

Μάλιστα άφησε υπονοούμενα πως έχει σκεφτεί την επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του αφού οι σχέσεις τους είναι τέλειες:«Σαν τον Οδυσσέα που φεύγει αλλά στο τέλος γυρνάει στην Πηνελόπη» λέει χαριτολογώντας.

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως έχει απιστήσει στο παρελθόν αλλά και ότι τον έχουν απατήσει: «όταν η σύντροφος μου, μου είπε πως με απάτησε ένιωσα σαν να πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και να μου έκανε την καρδιά κομμάτια .Δεν τη χώρισα γιατί ένιωθα αδύναμος να την αφήσω και γιατί ένιωθα πάθος. Έκατσα 8 μήνες μαζί της και μετά την άφησα» λέει ο ηθοποιός.

Ενώ σιχαίνεται τη βία έχει σηκώσει χέρι σε σύντροφό του που τον έβγαλε εκτός ορίων «Της έδωσα ένα χαστούκι και εκείνη μου είπε ότι επιτέλους έδειξα πάθος».

Ο ηθοποιός όπως λέει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αυτό που λείπει από τη ζωή του είναι ένα παιδί:«Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Μ’αρέσει η οικογένεια και θέλω σα τρελός ένα μωρό στο σπίτι».