Με... επιβεβαίωση για τα γεννητούρια αποχαιρέτισαν τις αθηναϊκές πίστες ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα, με τον λαϊκό τραγουδιστή να μην κρατιέται από την χαρά του και να λέει από μικροφώνου ότι η συνάδελφός του περιμένει τον πελαργό!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που «ανέβασε» στο Ίντερνετ το fan club της τραγουδίστριας, ο Δημήτρης Μητροπάνος επαλήθευσε τις φήμες για εγκυμοσύνη της Πέγκυς την ώρα που ολοκλήρωναν το ντουέτο τους πάνω στη σκηνή.

«Θέλω να σας πω κάτι. Εκτός από όλα τα άλλα, η Πέγκυ θα γίνει μανούλα!», είπε περιχαρής και άφησε άφωνο τον κόσμο που είχε κατακλύσει το νυχτερινό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίτερα, η Πέγκυ τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν αυτά τα δύο χρόνια.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε... ούτε να μείνει με το στόμα ανοικτό από την αποκάλυψη! «Το είπε...», ψιθύρισε και αγκάλιασε τον Δημήτρη Μητροπάνο!

«Θεωρώ ότι, όπως ο έρωτας και ο βήχας, έτσι και η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται . Αρκετές γυναίκες την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους το πρώτο διάστημα. Κάθε γυναίκα όμως περιμένει την στιγμή που θα νιώσει ασφαλής για να το ανακοινώσει, γιατί είναι ευλογία», είπε πρόσφατα η Πέγκυ σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος 89.8». Μέχρι που την μαρτύρησε ο Μητροπάνος και της χάλασε το σασπένς...