Με πολλές αφιερώσεις στον Νίκο Καρβέλα και ένα ευτράπελο αποχαιρέτησαν την νυχτερινή Αθήνα η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς. Το φινάλε του σχήματος παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο γνωστός συνθέτης με την Αννίτα Πάνια, o Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Μάκης Πουνέντης και η Τάμτα.

«Σ’ αγαπάω πολύ, στο έχω πει; Πάρα πολύ!» είπε από μικροφώνου η Άννα στον Καρβέλα, που καθόταν στα πρώτα τραπέζια. Ε, από εκεί και πέρα, οι αφιερώσεις πήγαν σύννεφο. Τι «Το Τρένο» του αφιέρωσε, τι το «Δώδεκα», τι το «Αλήτισσα Ψυχή»... χαμός!

Ο Καρβέλας μόνο κοιτούσε την τραγουδίστρια και -πάλι καλά- που δεν μπήκε κάτω από το τραπέζι να κρυφτεί, ενώ Πάνια και Πουνέντης δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Οι αφιερώσεις συνεχίστηκαν και στο κοινό πρόγραμμα της Άννας με τον Σάκη, που τραγούδησαν αγκαλιά «τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου»! Άραγε η αφιέρωση πήγαινε επειδή ο Καρβέλας έγραψε το άσμα ή επειδή φορά... μαύρα;

Κι αν ο Καρβέλας δεν σηκώθηκε να κάνει ένα ντουέτο με την πάλαι ποτέ σύζυγό του, στην πίστα ανέβηκε η Τάμτα, που πήρε το μικρόφωνο από τον Σάκη και είπε ένα γαλλικό τραγούδι...

Το ευτράπελο της βραδιάς ήρθε από θαμώνα που μεράκλωσε όταν άκουσε το «όλα τα λεφτά μωρό μου» και ανέβηκε στην πίστα να ρίξει τις στροφές του.

«Όπα ρε μάγκα», του είπε η Άννα και όταν εκείνος πήγε να την αγκαλιάσει... επενέβη ο «φουσκωτός» να σώσει την τραγουδίστρια!

Πλέον, η Άννα θα ετοιμαστεί για την περιοδεία της στην Κύπρο και την Νότια Αμερική, ενώ ο Σάκης προγραμματίζει λίγες εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Δείτε το ευτράπελο της βραδιάς!