Για την τηλεόραση, την πε��ιπέτεια της υγείας του, την μελαγχολία αλλά και τα… μπουζούκια μίλησε σε συνέντευξή του στο Down Town o Σάκης Μπουλάς


.«Είμαι κυρίως μελαγχολικό άτομο λέει. Οι κωμικοί γενικά είναι οι πλέον μελαγχολικοί τύποι, δέχονται μεγάλη πίεση για να κάνουν κωμωδία Είναι ζόρικο να ξεχνάς τα προβλήματά σου και να πρέπει να κάνεις τον άλλον να γελάσει» λέει ο ηθοποιός και προσθέτει ότι αυτό που τον στεναχωρεί περισσότερο «είναι η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Αισθάνομαι ότι είμαστε αιχμάλωτοι, σε Κατοχή, κορόιδα που μας έχουν εκμεταλλευτεί και μας λένε ψέματα. Επίσης με στεναχωρεί να βλέπω παρτάκηδες, ανθρώπους που δεν σκέφτονται τον διπλανό τους. Θλίβομαι με την αγένεια».


Πώς όμως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του; «Είμαι των άκρων. Δεν αντέχω τα μεσοβέζικα πράγματα. Πιστεύω στο μέτρο αλλά συχνά το χάνω. Στις σχέσεις μου πάντως βγάζω κάτι συμπαθητικό. Είμαι χαδιάρης, ασχολούμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Με όσους δεν είναι φίλοι μου, απ ότι μου λένε είμαι λίγο βαρύς και αυτό από άμυνα. Φοβάμαι πως ο καθένας μπορεί να παρεξηγήσει την καλή μου πρόθεση. Κι επειδή δεν μου αρέσει αυτό, κρατάω αποστάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Όσο για το τι δεν του αρέσει πάνω του, απαντά πως ενώ έχει συμβιβαστεί με όλα, δηλαδή τα αφτιά του τα οποία όπως λέει και αγαπά, την μύτη του αλλά και τα «στραβά και σκούρα» δόντια του, δεν του αρέσει όταν παίρνει κιλά γιατί τότε η «εικόνα του είναι τρομακτική».


Σε ότι αφορά την περιπέτεια της υγείας του δήλωσε ότι υποφέρει από υπερκόπωση γιατί δουλεύει συνέχεια ενώ τον ενοχλεί που τον παρουσιάζουν ως φιλάσθενοΟ Σάκης Μπουλάς αναφέρεται και στην τηλεόραση την οποία και χαρακτηρίζει «επικίνδυνο μέσο» αφού όπως επισημαίνει «βλάπτει το μυαλό». Πώς όμως πιστεύει πως θα έπρεπε να είναι; «Να μην υπάρχει σκουπιδολαγνεία. Θα έπρεπε να είναι επιμορφωτική. Να την ανοίγεις και ξεστραβώνεσαι».

Από την κριτική του δεν την «γλιτώνουν τα realitiesκάθε είδους» αλλά και οι εκπομπές μαγειρικής. «Η μάνα και η θεία μου δεν ενδιαφέρονται για γκουρμέ συνταγές ειδιά σε μια περίοδο που ο κόσμος “ψοφάει στην πείνα”».

Ο ηθοποιός επίσης τα «βάζει» και με την νοοτροπία στην αθηναϊκή νύχτα και ειδικά στα μπουζούκια. «Τώρα ο κόσμος μιλάει με τον διπλανό του, στέλνει μηνύματα στο κινητό. Εσύ δίνεις την ψυχή σου κι αυτοί μιλάνε, φωνάζουν, γελάνε. Αυτή είμαι μια μπουζουκόβια φιλοσοφία. Σε πολλά κέντρα οι τραγουδιστές παίζουν τον ρόλο του Jukebox».

Aυτό όμως που πραγματικά τον εξαγριώνει είναι τα πανέρια με τα λουλούδια… «Πρέπει δηλαδή εγώ ως τραγουδιστής να χαίρομαι για τα λουλούδια και να σκέφτομαι “το κορόιδο τα χώνει” αντί να νευριάζω και να θέλω να κατέβω κάτω και να τον κάνω μαύρο στο ξύλο;»