Υπόνοιες για χωρισμό από τον σύζυγό της άφησε η Φώφη Μαστροκώστα, που παραδέχθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως ο γάμος της περνά κρίση, αλλά αυτό δεν φαίνεται στα πλάνα του «The Real Housewives of Athens»!

«Ο γάμος ξεκινά με όνειρα αλλά έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά ή ότι δεν θα είναι πάντα όπως τα πρώτα χρόνια», είπε η αδερφή της Γωγώς Μαστροκώστα στο «Αξίζει να το Ζεις».

Η ίδια είναι παντρεμένη με πρώην πιλότο και μητέρα ενός παιδιού. «Δεν φαίνεται στα γυρίσματα ότι είμαστε σε κρίση. Είμαστε μία χαρά στο παιχνίδι αλλά όταν έχεις παιδιά, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «μερικές φορές είναι προτιμότερο να φύγεις για να υπάρχει ένα περιβάλλον πιο ήρεμο και για το παιδί. Δεν πρέπει να είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα δίπλα, μαζί».

«Για να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, εξαντλείς κάθε περιθώριο», συνέχισε η Φώφη Μαστροκώστα και υπογράμμισε ότι ένας γάμος μπορεί να πάει στραβά από τα «μικρά και καθημερινά που δεν τους δίνεις σημασία», ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το θέμα της επικοινωνίας.

Αν και παραδέχθηκε πως και εκείνη έχει κάνει λάθη, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και τόνισε: «δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κάνει λάθη».

Τέλος, η «Real Housewife» αποκάλυψε πως έπασχε επιλόχεια κατάθλιψη για περισσότερους από 6 μήνες. «Γέννησα και είχα μάθει σε άλλο τρόπο ζωής πριν. Πήγαινα όπου ήθελα, έκανα ό,τι ήθελα. Και ξαφνικά βρέθηκα μ’ ένα παιδί, και για 6 μήνες έπρεπε να το θηλάζω. Όλη αυτή η πίεση μού βγήκε κάπως αρνητικά. Αυτή η ξαφνική αλλαγή, αλλά και ένα δύσκολο παιδί, με έριξε παρά πολύ», είπε χαρακτηριστικά.