«Το να ανακαλύψει ο καθένας ποια ζωή του αρέσει να ζήσει και να την διεκδικήσει, αυτό θέλει κότσια», είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τα λεγόμενα του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ», όπου ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε με κάθε ειλικρίνεια την προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Μαρία ανέφερε: «δεν άκουσα έναν άλλο Φώτη. Είδα τον Φώτη που ξέρω χρόνια. Ξέρω πλευρές του που είναι ακόμα πιο ωραίες απ' ό,τι μπορεί να αποκαλύφθηκε... Ο καθένας μας είναι ιδιαίτερος. Σημασία έχει να υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ζουν έτσι όπως τους αρέσει. Ήταν μία δήλωση που ήθελε κότσια και δύναμη, δεδομένου ότι η Ελλάδα διατηρεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό τα ταμπού της».

Θυμίζουμε πως ο Φώτης -τον οποίο η Μαρία χαρακτήρισε «άνδρα της ζωής της»- μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα ερωτικά του και παραδέχθηκε πως είχε πολλούς και καλούς συντρόφους στο παρελθόν που τους αγάπησε πολύ. «Δεν κρύφτηκα ποτέ και δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Κάνω μια δουλειά που συνέχεια εκτίθεμαι και αν έπρεπε να προσποιούμουν, θα πέθαινα! Πέρασα και περνάω υπέροχα και πιστεύω ότι δε θα άλλαζα ποτέ», είχε προσθέσει.

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε και για τα παιδιά της. «Θα υιοθετούσα πέντε παιδιά, ακόμα και δέκα. Τα αγαπώ πολύ. Ως μητέρα ��εν είμαι συντηρητική. Ο βασικός κανόνας είναι να αγαπούν τον εαυτό τους και να τον σέβονται. Να γίνουν ανεξάρτητα, να μην κρέμονται από κανέναν», δήλωσε χαρακτηριστικά.