«Ο Σάκης Μπουλάς δεν πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ, απλά πήρε άδεια εξόδου και επέστρεψε για να συνεχίσει τις εξετάσεις του», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΚΑΤ, Ευάγγελος Παπαφράγκος.

Ο διοικητής του νοσοκομείου διευκρίνισε τι τελικά συμβαίνει με τον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος πράγματι εισήχθη, ��γήκε την περασμένη Δευτέρα και ξαναμπήκε στο θεραπευτήριο, αλλά κάτω από συγκεκριμένη συνεννόηση και ορισμένες συνθήκες.

��Μπήκε στο νοσοκομείο μας μετά από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, καθώς χρειαζόταν να του γίνει έλεγχος. Στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας δεν πήρε εξιτήριο. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, λοιπόν, ξεκίνησε μια διαδικασία για να ελεγχθεί η κατάστασή του και εάν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος για να νοσηλευθεί ακόμη περισσότερες ημέρες. Πήρε άδεια εξόδου για να παραστεί στην πρεμιέρα και επέστρεψε για να συνεχίσει τις εξετάσεις του».

Ο κος Παπαφράγκος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, τονίζοντας ότι εδώ και λίγες ώρες ο Σάκης Μπουλάς είναι πολύ καλά. «Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Πήρε οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό του και αυτή την στιγμή έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι του», διευκρίνισε.

Μέχρι στιγμής, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έχει κάνει απολύτως καμία νέα δήλωση και σύμφωνα με το περιβάλλον του, ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών για καλή διατροφή, ξεκούραση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποχή από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.