Λαμπερή επίδειξη μόδας έκανε ο Λάκης Γαβαλάς και με αφορμή αυτό δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Κους Κους ποιο είναι το πιο trendy αξεσουάρ που πάντα μία γυναίκα πρέπει να έχει: «Το πιο trendy αξεσουαρ που πρέπει να έχει μία γυναίκα είναι ένας γκόμενος ή ακόμα καλύτερα δύο γκόμενοι» λέει χαριτολογώντας.

Ο σχεδιαστής πάλι φοράει ένα τσιρότο αφού όπως λέει έβγαλε έρπη. Άλλος ��βγαλε τον έρπη άλλης τα λόγια βγαίνουνε με το τσιγγέλη..Ο λόγος για τη Σοφία Χρυσοχοίδου, μοντέλο και κολλητή φίλη της Κάτιας Ζυγούλη η οποία δε μας ξεκαθαρίζει αν η Κάτια κυοφορεί: «Δεν ξέρω. Αλήθεια δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Ρώτα με κάτι άλλο».

Ούτε το διαψεύδει ούτε το επιβεβαιώνει η φίλη της Κάτιας..Κάτι που μας βάζει σε υποψίες..

Από την επίδειξη μόδας του Λάκη Γαβαλά δε θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Σουλιώτη-η αλλιώς η real housewife που δεν ξέρει να βάζει πλυντήριο ή μάλλον δεν ήξερε γιατί τώρα όπως λέει στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη το παίζει στα δάχτυλα: "Αφού μας σούρατε τα εξ’αμαξης , έμαθα και γω να βάζω πλυντήριο και στεγνωτήριο..Και τώρα μη με ρωτήσετε γιατί έχω στεγνωτήριο..όλα να τα περιμένει κανείς από σας που είστε τόσο υπερβολικοί" λέει η νοικοκυρά.

Κάποιες έχουν το άγχος της νοικοκυροσύνης και κάποιες άλλες της μητρότητας..Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα η οποία λέει στις κάμερες πως θέλει να αποκτήσει σύντομα δεύτερο παιδί: «θέλουμε να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί αλλά τι;Θες να σου πω και τη μέρα, τη γόνιμη; Ξέρεις υπάρχει ένας κύκλος» λέει χαριτολογώντας..

Η Φανή Χαλκιά στο ρόλο του μοντέλου για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας του Λάκη Γαβαλά μας έδειξε τη θηλυκή της πλευρά ενώ το φόρεμα που φορούσε ήταν γεμάτο μετάλια και είχε το γράμμα Φ μπροστά: «Επίτηδες έχει αυτό το γράμμα μπροστά. Μπορεί να το βάλει μόνο μία που το όνομα της αρχίζει από Φ δηλαδή μια Φανή».