Λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι της Παρασκευής, βλέποντας τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη να ανακοινώνει στον Πέτρο Κωστόπουλο την εγκυμοσύνη της.

Συγκινημένη, η παρουσιάστρια που επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star. gr. ότι νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, καθώς πέρασε τον ιό Η1Ν1, σχεδόν μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος, έπαιξε απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο σύντροφός της στην εκπομπή Βράδυ. Οση ώρα έβλεπε το απόσπασμα, η κάμερα είχε εστιάσει στο πρόσωπό της που ήταν «καρφωμένο» στον Κρατερό.

«Άντε να μας πεις τι είναι τώρα», της είπαν, μόλις εκείνη έπαιξε την συνέντευξη του Κρατερού και για πρώτη φορά η Κατερίνα απάντησε: «Έχω μπει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, δεν τον έχω κλείσει ακόμη, άρα δεν μπορούμε να πούμε ακόμη με σιγουριά τι είναι», είπε.

Μετά άρχισαν τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού. Για δέκα λεπτά τουλάχιστον, η συζήτηση στο πλατό του Κους κους περιστράφηκε γύρω από το εάν η Κατερίνα περιμένει αγόρι ή κορίτσι. Οι μισοί έλεγαν κορίτσι, οι άλλοι μισοί αγόρι. Και τι δεν είπαν. Τι ότι η κοιλιά της είναι στρογγυλή ή δεν είναι στρογγυλή, τι ότι το πρόσωπό της έχει «γλυκάνει» ή δεν έχει «γλυκάνει». Μέχρι και το τί θα δείχνει ο υπέρηχος και μάλιστα με λεπτομέρειες προέβλεψαν...

«Το ωραίο ήταν ότι μόλις κατάλαβα ότι δεν είμαι καλά, οι συνεργάτες μου άρχισαν να μου λένε τι αντιβίωση να πάρω, ποιο φάρμακο είναι θαυματουργό και άλλα τέτοια περίεργα και εγώ έλεγα ok, θα το κάνω».

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όσους ήξεραν για την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν είπαν τίποτα σε κανέναν, ενώ λίγα λεπτά μετά πήγε σε διάλειμμα μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα για το ευτυχές γεγονός. Με το καλό! Το λύσαμε κι αυτό το θέμα...