Όλο της το παράπονο για την αγάπη που της δείχνουν (ή καλύτερα δεν της δείχνουν) έβγαλε η Ελένη, μέσα από ένα τεραστίων διαστάσεων «καρφί» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να την… αγαπήσει!

Η Ελένη διάβασε στον αέρα μήνυμα τηλεθεάτριας της εκπομπής που της ανέφερε: «Είμαι η Ευαγγελία από την Θεσσαλονίκη. Από την Δευτέρα βλέπω το κρεμαστό που φοράς στο λαιμό σου και προσπαθώ να καταλάβω εάν σημαίνει κάτι. Σήμερα λοιπόν είχα μια αναλαμπή. Και σκέφτ��κα ότι μπορεί να είναι τα ονόματα των παιδιών σου, ισχύει; Σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί θα σκάσω! Φιλιά πολλά σε εσένα και τους συνεργάτες σου».

Και η Ελένη απάντησε: «Ναι είναι τα αρχικά των παιδιών μου, το έχει φτιάξει ο Θοδωράκης μου, (σ.σ. σε εκείνο το σημείο έδειξε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο) και όντως επάνω γράφει λαβ, αλλά το λαβ, είναι Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια, έχει κάνει έναν μικρό αναγραμματισμό, δεν τα έχει βάλει με την σειρά γέννησης τα παιδιά μου. Το θεώρησα πολύ ωραίο και πολύ έξυπνο. Και ναι ναι ναι, μπήκε στην θέση του. Εάν βάλω και τα αρχικά τα δικά μου δίπλα Μενεγάκη Ελένη, θα γίνει λαβ μι!»

Οι υπόλοιποι άρχισαν να γελάνε, ο Θοδωρής την διόρθωσε λέγοντας ότι το σωστό είναι λάβ με και όχι λαβ μι, α��λά η Ελένη δεν έλεγε εκείνη την στιγμή τίποτα αστείο. Για την ακρίβεια, αφού φύσηξε και ξεφύσηξε, μονολόγησε: «Γιατί πρέπει και μένα κάποιος να με… λαβ λιγάκι!»

«Κάποιος πρέπει να με… λαβ και μένα λιγάκι»; Πού πήγαινε το καρφί και τί εννοούσε ο ποιητής ή μάλλον η ποιήτρια Ελένη; Τι εννοούσε η Ελένη; Ποιος δεν την αγάπησε και γιατί η Ελένη τα βγάζει τώρα όλα ένα - ένα και δεν τα έλεγε τόσο καιρό;

Οι συνεργάτες της θέλησαν να την βγάλουν από την δύσκολη θέση: «Χαίρομαι που το φοράς», της είπε ο Θοδωρής κι εκείνη συμπλήρωσε: «Εμένα μου κάνει εντύπωση που οι τηλεθεατές τα προσέχουν αυτά. Δηλαδή, αντί να με κοιτάνε στα μάτια με κοιτάνε στο λαιμό;»

Και αυτά τα προσέχουν Ελένη μου οι τηλεθεατές και όλα τα προσέχουν. Σε ποιον απευθυνόταν άραγε και τί ήθελε να πει; Μήπως θέλει να εξηγήσει μερικά πράγματα... τα οποία μέχρι πρότινος ήταν... ανεξήγητα; Tελικά, μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι τα πολύ σοβαρά τα κρατά μέσα της και όταν έλθει η ώρα ή καλύτερα η στιγμή, τα βγάζει... Και πώς τα βγάζει...