Της Χριστίνας Σερεπίσου

Η όμορφη τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή, μιλά αποκλειστικά στο star.grκαι μας αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για την ζωή και την καριέρα της.


«Είμαι μόνη», αυτό μας απάντησε όταν την ρωτήσαμε αν υπάρχει κάποιος στην ζωή της και συμπλήρωσε ότι, «δεν επιλέγω εύκολα να βάλω κάποιον στην ζωή μου». Η νεαρή τραγουδίστρια όμως δεν διστάζει να μας πει ότι οι άντρες δεν την πλησιάζουν εύκολα γιατί την φοβούνται.


Οι θαυμαστές της πάντως πρέπει να γνωρίζουν ότι η Στέλλα ψάχνει έναν σοβαρό άντρα, που να έχει χιούμορ και το σημαντικότερο να μην είναι ανασφαλής.


Στην Αμερική όπου και σπούδασε μουσικολογία έτυχε να συναντήσει τον Αλ Πατσίνο. Ήταν μεσημέρι και είχε επισκεφτεί ένα εστιατόριο με την παρέα της για φαγητό, εκεί ξαφνικά κοίταξε δίπλα της και είδε τον Αμερικανό ηθοποιό. Όπως μας αναφέρει μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο ενώ της φάνηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Πάντως αυτό που θυμάται χαρακτηριστικά είναι το βλέμμα του την στιγμή που γύρισε και την κοίταξε.

Η Στέλλα αισθάνεται ιδι��ίτερα τυχερή καθώς αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τον με τον Γιάννη Πάριο, στην Πύλη Αξιού, στην Θεσσαλονίκη, σε ένα σχήμα που πάει πολύ καλά. «Τον Γιάννη Πάριο τον έχω μέσα στην καρδιά μου, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, θα τον ευγνωμονώ όσο ζω», με αυτά τα λόγια θέλησε να τον ευχαριστήσει και για την συνεργασία τους στο ντουέτο «Ο Κόσμος Να Χαλάσει».

Τέλος μας μιλάει για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και την ίδια, καθώς πλέον δεν κάνει σπατάλες και βάζει χρήματα στον κουμπαρά της.