Της Χριστίνας Σερεπίσου


Ο Πάνος Καλλίδης μιλάει αποκλειστικά στο star.gr, για τον ερχομό της κόρη του. «Νιώθω όπως όλοι οι νέοι πατεράδες, λίγο απροετοίμαστος όταν κλαίει, αλλά η φύση δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, την παίρνω αγκαλιά και κάνω ότι χρειάζεται».


Όταν ο Πάνος Καλλίδης αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη του, έμεινε έκπληκτος από το θαύμα της ζωής, ενώ μπήκε στον πειρασμό να αναρωτηθεί σε ποιον μοιάζει. Όπως μας λέει ο ίδιος έχει τα μάτια της μαμάς αλλά κατά τα άλλα μοιάζει σε εκείνον.


Στην ερώτηση αν σκοπεύει να παντρευτεί είπε ότι δεν είναι παραδοσιακός άντρας και δεν είναι της άποψης ότι τα ζ��υγάρια που έχουν παιδιά πρέπει να είναι παντρεμένα. Συγκεκριμένα αναφέρει «το παιδί είναι αποτέλεσμα ενός έρωτα ενώ ο γάμος είναι απλά μια τελετή».


Η μικρή μπορεί να είναι μόλις 7 ημερών όμως ήδη έχει όνομα καθώς ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποφάσισε να την φωνάζει Νίνα, όπως λένε την μαμά του.


Το τραγούδι που αφιερώνει στην κόρη του είναι από τον πρώτο του δίσκο «Ας έρθουν πίκρες, εγώ θα σε κρατώ γερά», θέλοντας να μας πει ότι θα είναι δίπλα της ότι κι αν συμβεί. Όμως είναι αρνητικός στο να γίνει η κόρη του τραγουδίστρια καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του επαγγέλματος και ειδικά για τις γυναίκες.