Μετά τις δηλώσεις της που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις (“δεν θα έκανα ποτέ μεσημεριανό” και “δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με Ρέμο-Μαζωνάκη”), η Νάντια Μπουλά επέστρεψε. Αυτή τη φορά, για να τις πάρει πίσω.

Καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη», άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια τεράστια «κωλοτούμπα», ξεκαθαρίζοντ��ς τη θέση της. «Δημιουργήθηκε ένα κλίμα το οποίο παρακολούθησα σοκαρισμένη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ από την αντιμετώπιση κάποιων εκπομπών και κάποιων προσώπων γιατί ήταν πολύ επικριτικά ενώ εγώ θεωρώ πως κινούμαι σε πολύ ήπιους και χαμηλούς τόνους», είπε, και συνέχισε: «Όταν ρωτήθηκα αν θα παρουσίαζα μεσημεριανό, απάντησα ότι δεν θα το έκανα γιατί πολύ απλά σαν άνθρωπος και σαν παρουσιάστρια, δεν έχω τις ικανότητες που χρειάζεται να έχει ένας παρουσιαστής τέτοιας εκπομπής».

Φρόντισε να τονίσει μάλιστα ότι στις συνεντεύξεις «κόβονται και ράβονται πράγματα», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήθελε να θίξει κανέναν και πόσο μάλιστα «συναδέλφους με τους οποίους κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν».

Για τις δηλώσεις της ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με Ρέμο-Μαζωνάκη, απάντησε: «το ρεπερτόριο που αγαπώ και μου αρέσει είναι ένα ρεπερτόριο που συνήθως είναι τραγούδια και κομμάτια που δεν πολυακούγονται σε τέτοια σχήματα. Ίσα ίσα και εγώ πηγαίνω σε άλλους καλλιτέχνες άλλα σχήματα και άλλο ρεπερτόριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους υποτιμάς. Με τον Αντώνη Ρέμο έχω και προσωπική σχέση. Τον γνωρίζω πολύ καλά».

Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο «Dancing», ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη: «Μίλησα και με τον κύριο Γιάννη» της λέει η Νάντια (τον Λάτσιο εννοούσε) με την Ελένη να της απαντά: «Κύριε Γιάννη τον λες; Ε, έπρεπε να του πεις τότε: “Κύριε Γιάννη είδα το trailer σας και αποφάσισα ότι και εγώ μπορώ να το κάνω!” Έχει πείσει πολύ κόσμο. Μ΄αυτά που έβλεπα ήμουν μέχρι και εγώ έτοιμη να πάω! Λέω τελείωσε. Άμα πατάει ένα κουμπί και γίνεται… Φύγαμε!».

Την ίδια στιγμή που η Νάντια Μπουλέ πάιρνει πίσω τις δηλώσεις της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλει ούτε τ΄όνομα της ν΄ακούσει. Μιλώντας στην κάμερα του «Κους Κους», απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό για τις δηλώσεις της πρώην αγαπημένης του: «δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία καθόλου. Θέλω ν΄απαντήσω σε ο,τι έχει σχέση με εμένα. Γιατί μου λέτε συνεχώς αυτό το όνομα. Μην με βάζετε σε αντιπαράθεση.Ρωτήστε εμένα συγκεκριμένα τι θα έκανα».

Τι θα έκανε; το είπε μόνος του: «Στην τηλεόραση έχω μάθει ποτέ μη λες ποτέ. Σημασία δεν έχει τι αλλά πως το παρουσιάζεις.Το κάθε πρόγραμμα έχει την αξία του».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ και μέρος από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου...