Εμφανώς καταβεβλημένος αλλά χωρίς να χάσει το χιούμορ του βγήκε από το νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς. «Οι γιατροί μου έδωσαν 30 χρόνια ζωής. Ίσα που προλαβαίνω να πάω να δω την πρεμιέρα», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Super Star» αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο.

Με το στόμα γεμάτο με... σνακ που αγόρασε από περίπτερο δίπλα στο νοσοκομείο, ο γνωστός ηθοποιός αστειεύτηκε με την περιπέτεια της υγείας του. Όπως είπε, τα 30 χρόνια ζω�� που του δίνουν οι γιατροί δεν του φτάνουν και μόλις που προλαβαίνει να πάει απόψε στην πρεμιέρα της ταινίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν από μία λοίμωξη του πεπτικού συστήματος πάρα πολύ σοβαρή», είπε ο Σάκης Μπουλάς και πρόσθεσε πως μπορεί να φαίνεται μια χαρά αλλά δεν είναι. Πάντως, στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια Φορά Κι Ένα Μωρό», δήλωσε πως θα πάει.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ από συγγενή του την περασμένη Πέμπτη, καθώς την ώρα που ήταν στο σπίτι του ένιωσε έντονη δυσφορία. Την ώρα που οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, το Σάββατο ο Σάκης Μπουλάς εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Mega όπου μίλησε για το έμφραγμα που είχε πάθει πριν από λίγα χρόνια και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε!