Οι λόγοι που είπε και φέτος το «ναι» στο «Dancing With the Stars», ήταν συναισθηματικοί. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξη της η Έρρικα Πρεζεράκου, που σε μια εβδομάδα από τώρα θα τη δούμε σε ρόλο κριτή στο ριάλιτι χορού.

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρηση της Γκαλένα Βελίκοβα, παραδέχεται ότι δεν ενοχλήθηκε ούτε ταράχτηκε από τα όσα ακούστηκαν ότι της “έφαγε” τη θέση: «Έχω μέσα μου μια ηρεμία και όταν έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας, τις αντιμετωπίζω με χιούμορ». Άλλωστε όπως λέει στο «TV Zαπινγκ», «δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να λέει για μένα κάποιος που δεν με ξέρει. Δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να λειτουργήσω παρασκηνιακά. Όλη τη χρονιά, τόσες προτάσεις είχα, αν ήθελα θα είχα πει το “ναι”, νωρίτερα».

Αστειεύεται μάλιστα λέγοντας πως η τηλεόραση της θυμίζει… χωριό: «Με το που ακουστεί έστω και ένας ψίθυρος, βγαίνουν όλοι στα παράθυρα να δουν τι γίνεται!»

Στην επιτροπή δεν σκοπεύει να κρατήσει κανένα ρόλο: «Μπαίνω σε όλο αυτό καλοπροαίρετα και θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιη».

Στην καθημερινότητα της νιώθει σέξι ενώ όταν την πλησιάζουν στο δρόμο νιώθει τέλεια: «ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που τους αρέσει να επικοινωνούν με τους γύρω τους».