Αντικείμενο αποδοκιμασιών έγιναν χθες το βράδυ η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης. Η παρουσιάστρια και ο πολιτικός, ήταν καλεσμένοι του φιλανθρωπικού γκαλά που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 προς τιμήν του παγκόσμιου έλληνα πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος κατατρόπωσε τον τούρκο πρωταθλητή σε έναν καταπληκτικό αγώνα.

Καλεσμένοι του event ήταν πολλά “πρόσωπα” του ΑΝΤ1 ( Γιάννης Λάτσιος, Αντώνης Κανάκης, Ευγενία Μανωλίδου κ.α), αλλά και 7.500 θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το event, υπήρχε ένα τεράστιο video wall που προέβαλε τις δηλώσεις των επωνύμων λίγο πριν μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τη στιγμή λοιπόν που εμφανίστηκε το ζεύγος Μανωλίδου-Γεωργιάδη στο video wall υπήρξαν έντονα γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και σήμερα ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «TV Weekend», δήλωσε: «Πράγματι συνέβη αλλά περισσότερο γιούχαραν εμένα και καθόλου την Ευγενία. Όπως υπήρξαν και πάρα πολλοί που χειροκρότησαν κιόλας». Ωστόσο όπως είπε ήταν κάτι που δεν του έκανε καθόλου εντύπωση, καθώς ως πολιτικός που είναι έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις: «Είμαι ένας πολιτικός που δεν επιδιώκω τη συμπάθεια όλων και πολλές φορές έρχομαι σε σύγκρουση. Εμάς δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση».

Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι «η Ευγενία δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό. Όταν ακούστηκε η δική μου δήλωση υπήρξε ένταση. Αυτό συνέβη», καταλήγοντας πως μεγεθύνθηκε ένα θέμα που δεν ήταν τελικά και τόσο σπουδαίο.

Δείτε τι είπε ο βουλευτής για το θέμα…