Ξανά μαζί βρέθηκαν Jennifer Lopez και P. Diddy! Όχι. Η Λατίνα σεξοβόμβα δεν παράτησε τον νυν σύζυγο Marc Anthony για τα μάτια του πρώην της αγαπημένου.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν μετά από περίπου 11 χρόνια στη σ��ηνή του «American Idol» στο οποίο είναι κριτής η Jennifer Lopez. Ο πάμπλουτος ράπερ, ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία «Coming Home», ενώ η Jennifer Lopez από τη θέση που καθόταν, ήταν εμφανώς ενθουσιασμένη, χειροκροτούσε και χαμογελούσε!
Και δεν στα��άτησε εδώ: με το που τελείωσε να τραγουδά ο πρώην, η 41χρονη τραγουδίστρια γύρισε προς το μέρος του άλλου κριτή του παιχνιδιού Steve Tyler λέγοντας του: «Καλό!».

Στο τέλος βέβαια, το πήρε και εκείνη το κοπλιμέντο της: «Μου αρέσει ο τρόπος που η Jennifer παίζει το ρόλο του κριτή. Είναι πολύ συμπονετική!», είπε ο P. Diddy με το που τελείωσε την performance του. Και δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισε: «Με έχει κάνει δυο φορές να κλάψω. Είμαι περήφανος για εκείνη. Είναι καλός άνθρωπος ξέρετε», είπε ο διάσημος ράπερ!
Σαν πολλά κοπλιμέντα έπεσαν μαζεμένα! Λέτε να τα δει ο νυν σύζυγος κα�� να΄χουμε άλλα;!

Jennifer Lopez και P.Diddy έκαναν σχέση το 1999. Έμειναν μαζί περίπου 2,5 χρόνια, ωσότου χώρισαν πολύ άσχημα το 2001, με την Lopez να δηλώνει πως η νύχτα που έβαλαν τέλος στη σχέση τους ήταν «μια από τις χειρότερες της ζωής μου». Τότε ο P. Diddy δήλωνε: «Την Jennifer θα την αγαπάω για πάντα. Μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε».

Και να πως τα έφερε η ζωή. Ξανασυναντήθηκαν υπο διαφορετικές όμως συνθήκες μιας και η 41χρονη Λατίνα είναι πλέον παντρεμένη και μαμά δυο παιδιών!