«Είμαι καλά δόξα τω θεώ!». Με αυτά τα λόγια απαντά η Δέσποινα Ολυμπίου στην ερώτηση αν αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη. «Νομίζω ότι δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό ούτε είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να συζητήσω τώρα, είμαι καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» λέει, κοιτώντας την κάμερα με βλέμμα όλο υπονοούμενο.

Η τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα είναι εμφανώς αλλαγμένη, ανανεωμένη και το πρόσωπο της λάμπει, αποκαλύπτει ότι αυτό το διάστημα δεν δουλεύει γι΄αυτό και βγαίνει αρκετά συχνά έξω.

Εμφανώς ενοχλημένη από τα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν για τον χωρισμό της από το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη νέα του σύντροφο Ζέτα Μακρυπούλια, η Δέσποινα Ολυμπίου παραδέχεται ότι «Είναι λίγο περίεργο ν΄ακούς να εικάζουνε πράγματα ή να βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν καταστάσεις, το άτομο και τι έχει συμβεί. Καμιά φορά μπορεί να με ενοχλήσει κάτι, ανθρώπινο είναι, αλλά μένω μακριά και περιμένω να σβήσει όλο αυτό και να ησυχάσουμε όλοι».

Απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι επιλογή της να κρατά πιο μετριοπαθή στάση: «Άνθρωπος είμαι και θα μπορούσα να δώσω και τροφή για σχόλια, και να απαντήσω και οτιδήποτε. Απλά δεν θέλω να κάνω την αρχή γιατί έτσι και κάνεις την αρχή θα ξεκινήσει ένα ολόκληρο παιχνίδι και δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό».

Καταλήγει μάλιστα σε μια δήλωση όλο υπονοούμενο, ότι «όλα έχουν το τίμημα τους στη ζωή», και όποιος κατάλαβε..κατάλαβε!

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον πρώην σύντροφο της; Είναι κατηγορηματική: «Τώρα όχι».

Δείτε τι δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου στo «Πρωινό mou»…