Για δεύτερη συνεχή μέρα λιγουρεύτηκε τον Σισέ η Φαίη Σκορδά, εκφράζοντάς μάλιστα την ευχή να είχε παντρευτεί εκείνον και όχι τον Γιώργο Λιάγκα! Με το ζόρι κρατήθηκε ο παρουσιαστής - σύζυγος, που ρωτούσε και ξαναρωτούσε την καλή του αν θα της άρεσε να είχε εκείνος την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή.

Η κουβέντα για τον Γάλλο άσσο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με αφορμή την συνέντευξή του στο «Nitro». Όπως έκανε και την Πέμπτη με άλλες φωτογραφίες, η Φαίη άρχισε να εκθειάζει την εμφάνιση του Σισέ.

Μαζεμένα του τα είχε, όμως, ο Λιάγκας και ρώτησε: «είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Σας αρέσει αυτό το πράγμα;». Τι το ήθελαν οι γυναίκες της παρέας να απαντήσουν θετικά; Συνέχισε τις ερωτήσεις ο Λιάγκας: «σας αρέσει αυτό το σώμα με τα ταουάζ; Αν είχα εγώ αυτούς τους κοιλιακούς θα σου άρεσε να κάνω εγώ αυτά τα τατουάζ; Θα ήθελες ο άντρας σου να ήταν έτσι;». Γιώργο μας, αν είχες το σώμα του Σισέ δεν θα έκανες δίαιτα εδώ και πόσους μήνες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Sorry κιόλας δηλαδή!

«Αν ήσουν ποδοσφαιριστής και είχες αυτό τον τρόπο, ναι, μπορεί να μου άρεσε. Υπό άλλες συνθήκες ναι, σε αυτή τη ζωή...», ήταν η απάντηση της Φαίης και, όταν ο άνδρας της συνέχισε την «ξινίλα», τον αποστόμωσε μια και καλή.

«Μακάρι να τα έφερνε έτσι η ζωή και να παντρευόμουν τον Σισέ και ο Σισέ εμένα», ήταν η φράση - δηλητήριο της ξανθιάς, που έκανε όλο το πάνελ να γελάει και τον Λιάγκα να «στραβώνει» ακόμα περισσότερο!

Πως αντέδρασε ο Λιάγκας; Ζήτησε να περάσουν στο επόμενο θέμα, που ήταν η γυμνόστηθη φωτογράφηση της Σάσας Μπάστα...