Το νέο του τραγούδι, «Ούτε Κρύο ούτε ζέστη», ο Γιώργος Γιασεμής μάλλον θα το αφιέρωνε στη Eurovision αφού -όπως είπε αποκλειστικά στο star.gr- θα έπαιρνε ποτέ μέρος στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Γιώργος αποκλείει μετά βεβαιότητας το ενδεχόμενο να τον δούμε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ ούτε ο φετινός εθνικός μας τελικός του άρεσε. «Περίμενα κάτι πιο ζωντανό, πιο φωτεινό και όχι τόσο μαύρο» αναφέρει.

Ούτε και με το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα είναι ικανοποιημένος: «Από τη μία μεριά είναι καλό να υπάρχει ελληνικός στίχος στο τραγούδι που στέλνουμε στη Γιουροβίζιον γιατί έτσι φαίνεται η κουλτούρα μας, από την άλλη όμως θα μπορούσαμε να στείλουμε πολύ καλύτερα τραγούδια. Ο Λούκας Γιώρκας έχει ταλέντο όχι όμως και εμπειρία για να πάει σ’αυτό το διαγωνισμό».

Ο τραγουδιστής, εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τη Χρύσπα και τον Αντρέα Στάμο και όπως λεει η συνεργασία τους είναι άψογη:«Με τη Χρύσπα έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, με τον Αντρέα πρώτη φορά. Ο Αντρέας είναι πολύ αστείος τύπος. Όλο πλάκες κάνει. Να φανταστείτε πως πριν από δύο μέρες που χιόνιζε ήρθε και μου πέταξε χιόνι την ώρα που τραγούδαγα στην πίστα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είναι θεότρελος και έξω καρδια» τονίζει.

Παράλληλα με το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Γιασεμής προετοιμάζει και το video clip για την καινούργιo του τραγούδι, «Ούτε Κρύο ούτε ζέστη», που φέρει την υπογραφή του Φοίβου. Όπως λέει ο τραγουδιστής στο star.gr είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Φοίβο τον οποίο γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού.