Μπορεί να τον έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο Brad Pitt και εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να σκότωναν για να τον κάνουν δικό τους, αλλά ο Tattum Channing δεν... «μασάει»! Αν και νιώθει κολακευμένος από τα διθυραμβικά σχόλια, παραδέχεται ότι «δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Πάντα θα με θεωρώ έναν επαρχιώτη από το Νότο με μια συμπαθητική φατσούλα, αλλά πολύ καλό σώμα, κάτι που χρωστάω στο DNA των γονιών μου».

Παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Jenna Dewan, αποκαλύπτει ότι με το που την πρωτοσυνάντησε σε μια audition «ήξερα πως αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου και μητέρα των παιδιών μου». Στην καθημερινότητα του δηλώνει «ο κλασικός βαρετός και παραδοσιακός σύζυγος», ενώ χαλαρώνει τρώγοντας «κέικ σοκολάτας και τηγανητό κοτόπουλο, βλέποντας μια καλή ταινία στον καναπέ, με τη γυναίκα και τα σκυλιά μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο σκυλιά».
Αν και αποτελεί την φαντασίωση εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο, εκείνος είναι πιστός σε ΜΙΑ: την Jenna.«Tην αγαπάω πολύ και πολλές φορές ζηλεύω αφόρητα. Ξέρω με το που θα σηκωθεί από το κρεβάτι, πότε είναι στις καλές της και πότε όχι. Πότε θα λογομαχήσουμε και πότε θα κάνουμε καλό σεξ». Και εκείνη όμως τον ζηλέυει: «Βγαίνει εκτός εαυτού όταν με βλέπει να μοιράζομαι ερωτικές σκηνές με μια όμορφη παρτενέ��. Γυρνάω σπίτι και μου λέει: “Είσαι δικός μου, δεν θέλω να σε ακουμπάει κανένας άλλος. Είσαι δικός μου, τα΄ακούς;” Μπορώ να την καταλάβω απόλυτα».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνει πατέρας; όχι μόνο το θέλει αλλά και το χρειάζεται: «και η Jenna το χρειάζεται ακόμη περισσότερο Σκεφτόμαστε πως θέλουμε να κάνουμε παιδιά σε δυο ή τρία χρόνια από τώρα».

Πηγή: Down Town