Πιθαμή προς πιθαμή το μέτρησε το Καϊμακσταλάν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που αποφάσισε να πάει για σκι το περασμένο Σαββατοκύριακο και κατάφερε να βγάλει τον δεξιό ώμο του! Ο παρουσιαστής θα μπει στο χειρουργείο, επειδή όμως δεν θέλει να λείψει από το «Πρωινό Mοu» θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο.

Το ατύχημα του Ουγγαρέζου «κάρφωσε» on air η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο, συνέχεια δεν δόθηκε. Το τι δούλεμα έφαγε στην σημερινή εκπομπή δεν περιγράφεται, καθώς αποφάσισαν να σχολιάσουν το σχετικό δημοσίευμα της «Espresso»! Μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει ο Δημήτρης τι έπαθε... το παρεάκι δεν σταμάτησε να τον πειράζει και να γελάει!

«Το παιδάκι κάνει αθλητισμό και τραυματίζεται! Θέλει να φύγει από την εκπομπή και ψάχνει λόγο», είπε μεταξύ άλλων ο Λιάγκας και πρόσθεσε πως το μόνο που μπορεί να κάνει καλά ο Ουγγαρέζος είναι η... χιονοστιβάδα!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, οι φίλοι του και ο γιατρός του χιονοδρομικού έσπευσαν στο πλευρό του, ενώ αργότερα του έβαλαν νάρθηκα για να μείνει σταθερός ο ώμος. Αν και χρειάζεται χειρουργείο, δεν θέλει να μας... λείψει από την TV, οπότε θα παίρνει μόνο τα φάρμακά του και θα υποβληθεί σε επέμβαση τον Ιούνιο, μετά το τέλος του πρωινάδικου.

Ουαί κι αλίμονο!

Μπορούμε καθημερινές και πρωινά χωρίς τον Ουγγαρέζο; Δεν μπορούμε!

Αλλά έτσι είναι οι σωστοί επαγγελματίες αγάπη μου - η δουλειά πάνω και πριν από όλα!!!