Το νέο της video clip για το τραγούδι «Ερωτεύτηκα» γύρισε η Έλλη Κοκκίνου και η κάμερα του Star ήταν εκεί! «Θα κάνω αυτό που εγώ θέλω στη ζωή μου και όχι αυτό που λένε οι άλλοι. Όλοι πρέπει να το κάνουμε αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια και μίλησε για όσα λέ��ονται και γράφονται για τα προσωπικά της τον τελευταίο καιρό.

«Δεν προκαλώ εγώ κάποιο δημοσίευμα, όπως και στην ζωή μου», είπε η Έλλη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και πρόσθεσε πως η δημοσιότητα και το «κυνηγητό» είναι μέρος της ζωής της λόγω του ότι είναι επώνυμη.

Ποιά είναι η προτεραιότητά της; «Το παιδί μου πάνω από όλα», τόνισε χωρίς δεύτερη σκέψη και στη συνέχεια έβαλε την δουλειά και την ζωή της.

«Έχει δέσει το χιούμορ μας, δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ, είμαστε πολύ χαλαροί και αυτό αρέσει στον κόσμο... Πρόθεσή μας δεν είναι να κοροϊδέψουμε ή να προσβάλλουμε κανέναν από τους υποψηφίους. Η θέση και η στάση που πρέπει να κρατήσουμε είναι να τους αξιολογήσουμε, οι προσβολές πέφτουν μεταξύ μας», είπε η Έλλη για τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol».

Στο clip, η Έλλη φορά κοντό σορτσάκι και κόκκινη μπλούζα και χορεύει -ευδιάθετη και χαμογελαστή- στους ρυθμούς του νέου κομματιού του Φοίβου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη. Το νέο cd αναμένεται στις αρχές Απριλίου, με την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών!