Κάθε χρόνο περίπου 300.000 άτομα ταξιδεύουν στη Βραζιλία για να παρακολυθήσουν από κοντά το πιο φαντασμαγορικό Καρναβάλι του κόσμου.

Και όχι άδικα, αφού οι λυγερόκορμες Βραζιλιάνες, η σάμπα και η εντυπωσιακή παρέλαση, τους ανταμείβουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Με αυτόν τον τρόπο κορυφώθηκε και φέτος το αποκριάτικο Καρναβάλι στο Ρίο: Eπιβλητικά άρματα, περίτεχνες στολές, αστείρευτο κέφι, πολύς χορός και εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν τα κύρια «συστατικά» του, αφήνοντας ικανοποιημένους συμμετέχοντες και επισκέπτες που «το έκαψαν» και με το παραπάνω!

Τέσσερα μερόνυχτα κράτησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί διασκεδάζοντας ξέφρενα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Τι και αν φέτος μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες με στολές τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν χιλιάδες κουστούμια; Κανείς τους δεν πτοήθηκε!

Όλοι επιστράτευσαν τα πιο τρελά τους χορευτικά και συνέχισαν το γλέντι στην ξακουστή παραλία Copacabana και στην αχανή έκταση της Ipanema, που είναι και η αγαπημένη της νεολαίας.