Την τύχη της Kate Middleton θα ζήλευαν πολλές, καθώς από κοριτσάκι του μπαμπά κατέληξε αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα και μέλλουσα βασίλισσα... Κι ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται, στο φως έρχονται αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική της ηλικία!

Γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1982, η Kate είναι η μεγαλύτερη κόρη του επιχειρηματία Michael Middleton και της αεροσυνοδού Carole. Τόσο μοσχαναθρεμμένη ήταν από μικρή, που τα δίδακτρα του σχολείου της ανέρχονται σε 20.000 λίρες ετησίως! Στη συνέχεια, η μέλλουσα πριγκίπισσα βρέθηκε στο πανεπιστήμιο St. Andrews, όπου σπούδασε Ιστορία της Τέχνης αλλά και γνώρισε τον William.

Η πρώτη από τις φωτογραφίες δείχνει την Kate σε ηλικία 3,5 ετών να σκαρφαλώνει σε ένα βράχο, ενώ δεν λείπει και μία πόζα από διακοπές με τον μπαμπά και την μαμά 26 χρόνια πριν.

Οικογενειακό είναι και το ενσταντανέ με την αδερφή της, Pippa, με φόντο την Ιορδανία -όπου η οικογένεια Middleton έζησε για 2,5 χρόνια- σε ηλικία 4 ετών.

Κι από το χαμογελαστό 5χρονο κορίτσι, οι φωτογραφίες «πηδάνε» στην 17χρονη έφηβη, θέλοντας να μας δείξουν πως το κοριτσάκι έγινε γυναίκα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα William κατ�� την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο, το 2005.

William και Kate ζούσαν μαζί με δύο φίλους τους στην φοιτητική εστία από το 2002, ενώ η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι έγινε τον Απρίλιο του 2004, σε ένα ταξίδι για σκι στην Ζυρίχη...

Δείτε το παιδικό και εφηβικό άλμπουμ της Kate Middleton!