Λιγούρες είχε πρωινιάτικα η Ελένη Μενεγάκη, που βρήκε αφορμή από ένα θέμα της εκπομπής της για να ζητήσει on air το τηλέφωνο γνωστής μελαχρινής, προκειμένου να... γίνουν φίλες και να βγαίνουν μαζί για φαγητό!

Ο «Καφές» είχε ρεπορτάζ για την Ελένη Ψυχούλη, την μετρ της κουζίνας που πλέον παρουσιάζει εκπομπή στον Σκάι. Φυσικά, το θέμα έγινε σε... εστιατόρια και ο συνεργάτης της Ελένης άρχισε να διηγείται τι φάγανε και τι ήπιανε.

«Πού τα βρίσκει όλα αυτά ρε σύ; Μου έχεις ανοίξει την όρεξη! Αυτή πρέπει να γίνει φίλη μου», σχολίασε η παρουσιάστρια, που δεν άντεξε να ακούει τον πανελίστα της να μιλά για κεφτεδάκια, σπιτικό κρασί και λοιπούς μεζέδες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την κουζίνα της μαμάς.

Από το να πάρει τους δρόμους και να ψάχνει τα μαγαζιά, η Ελένη προτίμησε κάτι πιο... δραστικό: «είναι ο άνθρωπος που θέλω να γνωρίσω και δεν το ήξερα! Δεν μπορώ να μιλήσω με την ίδια; Θέλω το κινητό της Ελένης Ψυχούλη, τώρα!», είπε.

Είδες τι μπορεί να κάνει ένα πιάτο καλό φαΐ στην Ελένη Μενεγάκη; Μέχρι και φιλίες εν ριπή οφθαλμού φτιάχνει!

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν ψάχνει gourmet πιάτα αλλά φαγητό με αγνά υλικά και παραδοσιακές λιχουδιές (ναι, γι’ αυτό πού την χάνεις - πού την βρίσκεις όλο για σούσι είναι), ενώ έχει πάει σε χωριουδάκια και έχει ανακαλύψει καταπληκτικό κρασί εμφιαλωμένο από τα χεράκια τους... Στην Άνδρο σίγουρα θα έχει βρει τέτοια ταβερνάκια! Πού άλλου;