Τι κι αν πριν από περίπου ένα μήνα ο Αλέξης και η Στέλλα μας ανακοίνωναν από τηλεοπτική εκπομπή ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους; Αντί για τον αραβώνα ήρθε ο... χωρισμός, όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι μέσω Ίντερνετ!

Το ζευγαράκι του «Big Brother» έγραψε στο fan page του στο Facebook το Σάββατο ότι πλέον βαδίζει δρόμους χωριστούς.

«Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας και θα ήθελα να το σεβαστείτε και να μην κάνετε ερωτήσεις λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Δεν υφίσταται πλέον το Στέλλα - Αλέξης. Τέλος», έγραψε η Στέλλα στο Facebook, ενώ ο Αλέξης την επιβεβαίωσε σχολιάζοντας: «Αυτό που έγραψε η Στέλλα είναι αλήθεια και θα ήθελα κι εγώ να σας παρακαλέσω να μην γίνουν ερωτήσεις. Καλό βράδυ».

Καλό βράδυ στον έρωτα 1,5 μήνα μετά το τέλος του ριάλιτι είπαν ο Αθηναίος και η Κρητικοπούλα και ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης τους, Γιώργος, βγήκε στο «Κους Κους το μεσημέρι» να πει ότι δικαιώθηκε. «Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι είναι κοροϊδία», είπε ο «κολλητός» του Φουκάκη.

«Δε δέχομαι ότι ήταν κοροϊδία αυτά που ένιωσα εγώ για τον Αλέξη και ο Αλέξης για μένα», του απάντησε στην ίδια εκπομπή η Στέλλα, προσθέτοντας πως οι λόγοι του χωρισμού είναι πολλοί για να τους απαριθμήσει και, μάλιστα, ενώ δεν βρίσκεται πια σε ένα σπίτι με κάμερες. Καλέ και στο πλατό έχει κάμερες, δεν τους έλεγε τους λόγους;

Πάντως, αυτά τα ριάλιτι είναι πολύ γρουσούζικα! Ζευγάρι δεν έχει σταυρώσει παιδάκι μου εκεί μέσα! Να θυμηθώ τον Γιάννη και την Δεβόρα του «Wall» ή την Σίσυ και τον Τζώρτζη του ιδίου παιχνιδιού; Ή μήπως τον Καραφώτη��και Λύτρα από το «Fame Story»; Όλα άρχισαν καλά και άδοξα τελείωσαν...