Στην Φαίη Σκορδά βρήκε την αποκριάτικη έμπνευσή του ο Γιώργος Τσαλίκης, που ντύθηκε... ντομάτα, όπως είχε κάνει προ ημερών η παρουσιάστρια! Ο γνωστός τραγουδιστής «ανέβασε» στο Ίντερνετ φωτογραφίες με όλους τους γνωστούς μασκαράδες, ενώ δεν έλειψαν και τα ενσταντανέ από το πέταγμα του χαρταετού με τα παιδιά του.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ήταν ο Γιώργος το βρά��υ της Κυριακής και το Twitterτου πήρε «φωτιά» από τις φωτογραφίες. Ο ίδιος ντύθηκε ντομάτα όπως η Φαίη Σκορδά, μόνο που ήταν... σωστότερος! Βλέπετε, έβαψε το πρόσωπό του πράσινο, όπως δηλαδή είναι το κοτσάνι του λαχανικού, σε αντίθεση με την Φαίη που είχε βαφτεί κόκκινη και έμοιαζε περισσότερο με γιγαντιαία φράουλα.

«Να ‘μαι κι εγώ... ντομάτα...Για ντομάτες!!!! Και του χρόνου παιδιά με υγεία», έγραψε ο Γιώργος στο Twitter του.

Από τις φωτογραφίες που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι ο Σάκης Αρσενίου ντυμένος Patty (θεά!), ο Κυριάκος Κυανός αλά τρελός γιατρός, ο ντράμερ - παλαιστής του σούμο και ο μετρ ως άλλος Κουασιμόδος.

«Καλ��μέρα και καλή σαρακοστή! Ζέστη λαγάνα, ταραμοσαλάτα... Μια αγκαλιά στα παιδιά και νάνι μετά από μια συγκλονιστική βραδιά!!!», έγραψε ο τραγουδιστής που λίγο αργότερα επανήλθε.

Γύρω στις 11:00 ήταν το ραντεβού για το πέταγμα του χαρταετού και ο Γιώργος είχε τις επιφυλάξεις του ελέω του καιρού: «Κατά τις 11 πάμε για χαρταετό (και καλά...) κι αν πετάξει με τέτοια βρόχα σφύρα μου... Ντυθείτε καλά κάνει ψοφόκρυο», σχολίασε στην ιστοσελίδα του.

«Σε 5’ θα κάνουμε το μετέωρο βήμα του... χαρταετού! Για να δούμε τί θα δούμε... Coming back with photos», ήταν το επόμενο σχόλιο του Γιώργου, που τελικά διαψεύσθηκε.

Όχι μόνο σηκώθηκε ο χαρταετός και μια χαρά πέταξε, αλλά και είχε την πιο ζεστή παρέα που θα μπορούσε να έχει: οκτώ παιδάκια -«φασκιωμένα» με χοντρά μπουφάν και σκούφους- να κρατάνε και να αμολάνε την καλούμπα!

Και του χρόνου Γιώργο μας...

Δείτε τις αποκριάτικες φωτογραφίες του Γιώργου Τσαλίκη!