Στην Ελένη Μενεγάκη για το πώς χειρίζεται την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, τα «έχωσε» ο Κώστας Αποστολάκης.


Ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «άστραψε και βρόντηξε» σε κουβέντα που είχαν για το πώς αντιμετωπίζει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή…. «Όποιος λέει, από την Μενεγάκη μέχρι όποιον να είναι –που την αγαπάω και πάρα πολύ γιατί με έχει βοηθήσει σε στιγμές δύσκολες-, ότι στην προσωπική του ζωή δεν τον αφήνουν ήσυχο (οι δημοσιογράφοι) λέει ψέματα. Άμα θέλει να μην τον βρίσκουν, δεν τον βρίσκουν.» είπε χαρακτηριστικά.

Τότε η Ναταλία Γερμα��ού με μία… χρονοκαθυστέρηση ψέλλισε: «Εεεεε….»


«Τι ε; Δεν περιφρουρεί τα προσωπικά της» απαντά ο ηθοποιός.


Η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά», αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, έσπευσε να υπερασπιστεί την Ελένη Μενεγάκη.


«Δηλαδή αν πάει η Ελένη να φάει ψάρι σε μία ταβέρνα και είναι στημένη η κάμερα απ’ έξω, πώς θα το περιφρουρήσει; Δύο δρόμους έχει. Ή να φύγει από τα κεραμίδια με το ελικόπτερο ή να μένει κλεισμένη στο σπίτι της, οπότε θα πάψει να ζει και θα γίνει καλόγρια, που ούτε αυτό είναι το στυλ της Ελένης». είπε.


«Θα κάνεις το κουμάντο σου για ένα-δύο μήνες, να ησυχάσουν, να ηρεμήσουν… » απάντησε ο Αποστολάκης.


«Αυτό έκανε η κοπέλα. Έκανε το κουμάντο της για ένα-δύο μήνες, ηρέμησαν κάπως και κάποια στιγμή τους είπε: Ok, για να χαλαρώσουμε αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα, να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, γειά σας τώρα.» του ανταπάντησε και η Ναταλία.


Τότε ο ηθοποιός επεσήμανε πως μπορεί κάποιος να πάει κάπου αλλού πιο ερημικά και όχι κοσμικά για να φάει παραδείγματος χάριν. «Κάποια μαγαζιά είναι μιλημένα.» τόνισε.


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.