Είναι Bρετανός και μάλιστα από τους πιο διάσημους και well-respected στο χώρο του. Κι όμως δεν πήρε πρόσκληση για το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον...

Ο λόγος για τον μουσικό και τηλεοπτικό παραγωγό Simon Cowell που μετράει -εκτός των άλλων- θητείες σε σόου όπως το Britain’s Got Talent, America’s Gοt Talent και Χ-Factor διαθέτοντας και δική του εταιρεία παραγωγής, την Syco, στην οποία πρόσφατα μετακόμισε και ο "δικός μας" Γιώργος Λεβέντης ως Head of International!

Ο κ. Cowell, λοιπόν, εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή The Tonight’s Show και -μέσα σ’ όλα- μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έχει λάβει προσκλητήριο για τον βασιλικό γάμο!

Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, Jay Leno, ο 51χρονος άνδρας απάντησε ότι μάλλον θα φταίει γι’ αυτό η κριτική που είχε ασκήσει για το ντύσιμο της βασίλισσας: «Όχι, δεν έχω λάβει πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο. Ίσως κάποια στιγμή να είχα πει κάτι για στην βασίλισσα για το καπέλο που φορούσε» είπε με αρχικά απολογητικό ύφος ο Cowell που στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια!

Για το θέμα, όμως, ρωτήθηκε και από ραδιοφωνικό σταθμό με έμφαση στο εάν είναι μειωτικό το ότι δεν έλαβε πρ��σκληση. «Είναι λιγάκι μειωτικό, δεν είναι; Μα, τι έκανα λάθος;» είπε με ύφος μάλλον ειρωνικό ο Simon Cowell. Στη συνέχεια βέβαια εξήγησε πως και να λάμβανε πρόσκληση, δε θα μπορούσε να παραβρεθεί καθώς ο γάμος συμπίπτει χρονικά με τις οντισιόν του X-Factor!

Γαμήλιο δώρο, πάντως, είπε πως θα στείλει!

πρώτη ανάρτηση: 04-03-2011, 23:58