Τα... παραστρατήματα της showbiz αλλά και τα δικά του εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καρράς, αποκαλύπτοντας πως πήρε 22 κιλά και ακολουθεί διαστροφή για να τα χάσει! Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου, τονίζοντας πως τα νυχτερινά μαγαζιά γεμίζουν αλλά η κατανάλωση έχει πέσει.

O τραγουδιστής έριξε «βόμβες», αρχής γενομένης από το ότι πολλά επώνυμα ζευγάρια είναι... πληρωμένα! «Στη νύχτα έχουμε δει πολλά πράγματα. Το 30% των σχέσεων είναι πληρωμένα ζευγάρια. Νοικιάζουν γυναίκες. Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;» , είπε χαρακτ��ριστικά.

«Έχω χάσει 22 κιλά, κάνω μια προσπάθεια γιατί ξέφυγα πολύ τελευταία», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και πρόσθεσε: «όλη μου την ζωή καταπιεζόμουν. Τα τελευταία 7 - 8 χρόνια το έχω ρίξει λίγο έξω, με τσίπουρα και τέτοια και ξέφυγα. Έφτασα στο αμήν».

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει την νύχτα, ο Βασίλης Καρράς τόνισε πως τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για κανέναν και συμπλήρωσε: «το μαγαζί γεμίζει αλλά δεν φέρνει τα χρήματα που έφερνε. Πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους τους οικονομικούς για να παίρνουν όλοι από ένα μεροκάματο, γιατί πίσω από έναν καλλιτέχνη είναι 200 οικογένειες που πρέπει να ζήσουν».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, ο λαϊκός τραγουδιστής επεσήμανε: «το ψάρι βρωμάει το κεφάλι, από εμάς. Όταν χαμηλώσουμε τα κασέ μας θα φτιάξουν τα πράγματα. Έφτασε η ώρα να βάλουμε λίγο κρασί στο νερό μας για να φαίνεται ότι πίνουμε».

Όσο για την συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου; «Είναι άψογη σε όλα της. Είναι καλλιτέχνης, σέβεται, δουλεύει σκληρά», απάντησε και, σχολιάζοντας την δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και τις φήμες για σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, είπε: «μπορεί να της αρέσει να εκτίθεται στο ευρύ κοινό. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, δεν μου πάει... Η Έλλη είναι χαρούμενη και έχει αλλάξει η συμπεριφορά της, αλλά αυτά τα ξέρει μόνο εκείνη».