«Φοβερές» αποκαλύψεις έκανε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ζει σε ιστιοφόρο, έχει τεράστια συλλογή από γυαλιά ηλίου, ενώ μίλησε και για την σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής μίλησε για την πρώτη του δουλειά: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε έναν Οίκο μόδας μιας φίλης της μητέρας μου. Έκανα τις εξωτερικές δουλειές και περνούσα υπέροχα. Με είχαν μασκότ τα μοντέλα. Κάποια στιγμή μετά, δούλεψα στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ και ήμουν στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών. Οργάνωνα δηλαδή εκδρομές».

Πώς γνώρισε τον Αντώνη Κανάκη: «Λίγο καιρό μετά, έβγαινε η εκπομπή «κομφούζιο» και ο Αντώνης Παραράς μου ζήτησε να κάνουμε ένα θέμα για την κατασκήνωση, αλλά εκτός από αυτό, εγώ προσωπικά είχα τεράστα συλλογή από γυαλιά ηλίου. Το βίντεο που κάναμε άρεσε στον Κανάκη και έτσι ξεκίνησε η φιλία μου μαζί του και κάναμε τους ΑΜΑΝ.

Όταν τελείωσε το ΑΜΑΝ και είδαμε πως θέλουμε διαφορετικά πράγματα με τον συνάδελφο, με έπιασε κάτι. Για εμένα το ΑΜΑΝ ήταν όλη μου η ζωή, ζούσα και ανέπνεα γι’ αυτό. Γενικότερα την ζωή την βλέπω σαν ταξίδι με πολλούς προορισμούς ή μικρούς ή πιο μεγάλους. Το ΑΜΑΝ ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έκανα και μόνο αυτό μου έχει μείνει. Καταλαβαίνω η δουλειά των δημοσιογράφων είναι τέτοια που πολλές φορές βγάζουν άλλα πράγματα από αυτά που ισχύουν. Εάν όμως σε πρήζουν, κάποια φορά θα ξεσπάσεις. Θα πεις κάτι που θα το μοντάρουν και θα το παρουσιάσουν όπως θέλουν. Εάν είναι δυνατόν να ξεχάσω πόσο ωραία ήταν τα 10 αυτά χρόνια της ζωή μου».

Ζει σε ένα ιστιοφόρο 12.5 μέτρων, που το λένε Ανακρέων. «Είναι τέλεια γιατί το σεξ στο σκάφος είναι… ισορροπημένο. Στην κυριολεξία!»

Αν και είναι 41 ετών δήλωσε ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. «Δεν το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι έτοιμος να γίνω πατέρας. Είμαι μικρός και ανώριμος και δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου. Οι ψαράδες λένε, αγαπάς ένα κορίτσι και θέλεις να το παντρευτείς. Θα την βάλεις στο καϊκι για 15 μέρες και εάν δεν την αφήσεις σε καμία βραχονησίδα ή την ρίξεις στα ανοικτά μπορείς να την παντρευτείς».

Για την συνεργασία του τέλος με τον Γιώργο Μητσικώστα, είπε: «Με τον Γιώργο ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν κοινά πράγματα στους εγκεφάλους μας και είπαμε να τα ενώσουμε. Εάν θα κάνω εκπομπή μαζί του; Θα δείξει! »