Την ζωή της όπως κάθε κορίτσι 17 ετών συνεχίζει η Σιντορέλα παρά την νίκη της στο δεύτερο «next top model». «Άλλο μοντέλο, άλλο ψώνιο», λέει η ίδια και τονίζει πως επειδή κέρδισε δεν θα σταματήσει να παίρνει το λεωφορείο, ούτε να πηγαίνει στο σχολείο.

«Επειδή κέρδισα στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παίρνω συνεχώς ταξί; Χαίρομαι με αυτό που μου συμβαίνει, αλλά δεν βρίσκω λόγο να τραπώ να μπω σε λεωφορείο. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά. Άλλο μοντέλο, άλλο ψώνιο», λέει χαμογελώντας στο περιοδικό «Down Town».

Αυτή την χρονιά η Σιντορέλα έμεινε στην ίδια τάξη λόγω των απουσιών για χάρη του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο, του χρόνου θα τελειώσει το σχολείο, όπως υποσχέθηκε στους γονείς της. Το σχολείο της βρίσκεται στην Γκράβα: «μα καλά, εκεί βρήκες να πας;», την ρωτούν, όμως η ίδια δεν αλλάζει την ζωή και τις συνήθειές της.

Όσο για τα αγόρια; «Είμαι 17 χρόνων πότε να προλάβω να γνωρίσω άνδρες; Έχω πει μερικά όχι, αλλά τίποτα σοβαρό», απαντά.

«Το γνώριζα ότι θα υπήρχε ανταγωνισμός, αλλά δεν έχω μάθει να το βάζω κάτω. Αισθανόμουν πως ήμουν από τις καλές. Από τις δυνατές», λέει γεμάτη αυτοπεποίθηση η 17χρονη.

Όπως προσθέτει, αυτό που της χάρισε την νίκη ήταν η εμφάνισή της στην πασαρέλα του Χριστόφορου Κοτέντου: «πιστεύω πως εκεί έκανα το «κλικ» στους κριτές. Στην τρίτη μου εμφάνιση στην πασαρέλα βγήκα με τα 25ποντα να είναι 2 νούμερα μικρότερα από αυτό που φοράω. Μπορεί και να είχα σπάσει το πόδι μου», αναφέρει και συμπληρώνει ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η αντίδρασή της όταν της ξεκουμπώθηκε η ζώνη πάνω στην πασαρέλα και ο σχεδιαστής της έδωσε συγχαρητήρια επειδή αντέδρασε σαν επαγγελματίας.