«Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου και τα λογικά μου για χάρη του έρωτα δυο τρεις φορές», εξομολογείται ο Γιώργος Καραμίχος και αποκαλύπτει σε ποιά περίπτωση θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Παράλληλα μιλά για την 12χρονη κόρη του, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί και με πόσα χρήματα θα τα έβγαζε πέρα σε ένα μήνα.

Όπως λέει ο 37χρονος ηθοποιός στο περιοδικό «People», αν και έχει φτάσει στα άκρα, προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτα σε χαλαρούς ρυθμούς.

«Έχω ερωτευτεί τρελά. Τα έχω τινάξει πολλές φορές στον αέρα για τον έρωτα. Έχω ενδώσει άπειρες φορές στο ανεκπλήρωτο. Πλέον όμως είμαι τριάντα επτά ετών. Νομίζω ότι προτιμώ να απολαμβάνω το διά ταύτα, χωρίς τα βεγγαλικά και τις φωταψίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ευτυχώς, ο Αϊ-Γιώργης έβαζε το χέρι του και ξυπνούσα αργά ή γρήγορα», επισημαίνει ο Γιώργος για τις φορές που ξεπέρασε τα όρια για χάρη ενός έρωτα.

Πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού, ο ηθοποιός τονίζει πως θα ήθελε να έχει πολλά παιδιά. Για την σχέση του με την μικρή Ρεγγίνα δεν θέλει να μιλήσει μέχρι εκείνη να ενηλικιωθεί, ενώ τονίζει πως απολαμβάνει την συντροφικότητα όσο μπορεί.

Όσο για τον γάμο; «Είμαι μονογαμικός, δεν χρειάζομαι την βούλα των θεσμών για να το εφαρμόσω», λέει και προσθέτει: «αν προκύψει στο μέλλον μια μακροπρόθεσμη σχέση και κανένα αγνό ξωκλήσι με πνευματικό πατέρα, τότε μπορεί να χορέψω και τον Ησαΐα».

«Δεν με φοβίζει η κρίση στην τηλεόραση γιατί έχω δουλειά στο θέατρο», υπογραμμίζει ο ηθοποιός και συμπληρώνει πως είναι ανασφαλής οικονομικά με την δουλειά που κάνει. Πάντως, έχει απορρίψει κάθε πρόταση για παρουσίαση ή συμμετοχή σε εκπομπές.

«Μπορώ να τα βγάλω πέρα με λίγο πάνω από 2.500 ευρώ τον μήνα, αφού 1.000 ευρώ είναι η μηνιαία δόση του δανείου μου», αποκαλύπτει για τα οικονομικά του ο Γιώργος, ενώ τονίζει πως για τον εαυτό του μπορεί να ψωνίσει ελάχιστα, όμως, του αρέσουν τα ταξίδια και τα τραπεζώματα.

Το πρόγραμμά του όταν δεν έχει γύρισμα ή το παιδί περιλαμβάνει ξύπνημα στις 09:00, βόλτα μία ώρα με τον σκύλο, πρωινό και συναντήσεις. Αργότερα γράφει ή διαβάζει και, μετά την απογευματινή βόλτα του σκύλου, πάει στο θέατρο για πρόβα ή παράσταση.