«Αν δεν πεινάσεις δεν αδυνατίζεις» λέει η Ρέα Τουτουνζή, που αποκάλυψε πώς έχασε 10 κιλά σε 3 μήνες! Η Σταρ Ελλάς του 1994 δεν έκρυψε ότι πήρε κιλά, ωστόσο, όταν πήρε απόφαση να τα χάσει... τα έχασε.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ok!», το μοντέλο - ηθοποιός παραδέχθηκε τα αυτονόητα: «πήρα 10 κιλά γιατί μου αρέσει το φαγητό. Μου αρέσει να γλεντάω με φίλους, να περνάω καλά... είμαι Ο καλοπερασάκιας».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως όσο έκανε καριέρα στο μόντελινγκ έδινε πραγματική «μάχη» για να κρατηθεί στα 50 κιλά, καθώς δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν παίρνουν βάρος όταν τρώνε. Έτσι... γιατί κάποιες λένε ότι τρώνε τα πάντα και δεν παίρνουν γραμμάριο και μας πιάνει παράκρουση όταν τις ακούμε!

Εκτός από καλοπερασάκιας, πάντως, η Ρέα είναι δυναμική: «ισχυρή θέληση. Όταν άρχισα να μην νιώθω καλά με τον εαυτό μου, το πήρα απόφαση», λέει για το πώς αποφάσισε να κάνει δίαιτα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, τονίζει πως είναι υπέρ της οικογένειας. «Εννοείται πως οικογένεια θέλω να κάνω κάποια στιγμή, αλλά ο γάμος σαν τελετή δεν μου λέει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή την περίοδο η Ρέα αποκάλυψε πως υπάρχει η ιδέα για μια χαλα��ή φιλοζωική εκπομπή, ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να καθίσει στην καρέκλα του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων.