Ο κακός χαμός έγινε σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου όταν ο Michael Douglas έριξε... μπουνιά σε παπαράτσι ο οποίος έσπρωξε την Katherine Zeta - Jones όπως ισχυρίζεται η ίδια! Το ζευγάρι δεν δίστασε να παίξει ξύλο την ώρα που τα φλας άστραφταν και οι κάμερες έγγραφαν.

��ύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ηθοποιός -που βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα για να τιμηθεί από τον πρίγκιπα Κάρολο- ο παπαράτσι την έσπρωξε και την χτύπησε.

«Με συγχωρείτε», ακούγεται να λέει η φωτογράφος και η Katherine Zeta - Jones του ζητά έξαλλη να φύγει. «Πώς τολμάς να με χτυπάς; Με γρονθοκόπησε! Αυτός ο τύπος με γρονθοκόπησε. Θέλω να έρθει αμέσως η αστυνομία», ωρύεται η ηθοποιός.

Σαν σωστός τζέντλεμαν, ο Michael Douglas έσπευσε να υπερασπιστεί την σύζυγό του και... «καθάρισε» με μπουνιά και εκφράσεις όπως «κ*λ*τρ*π*δ*»!

Το περιστατικό έγινε την ώρα που το ζευγάρι γυρνούσε στο ξενοδοχείο του, που είχε περικυκλωθεί από παπαράτσι, ενώ τα χειρότερα δεν τα είδ��με χάρη στους άνδρες ασφαλείας που έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν τους δύο ηθοποιούς να περάσουν τον φωτογραφικό κλοιό.

«Βράχος», πάντως, ο Michael!

Όσο για την Katherine;

Μάλλον ξινό της βγήκε το βραβείο που πήρε στο Μπάκιγχαμ...