Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το τρέιλερ του νέου «Dancing With The Stars», όπου ο Γιάννης Λάτσιος χορεύει ταγκό με την Ζέτα Μακυρπούλια αλλά και κάνει πιρουέτες άλλο πράμα. Βέβαια, η... έμπνευση για το διαφημιστικό προήλθε από video clip του Fatboy Slim, όπου ο πρωταγωνιστής κάνει το χορευτικό που «ξεπατήκωσε» ο διευθυντής του ΑΝΤ1!

Το τρέιλερ βασίστηκε στο clipτου «Weapon Of Choice» του Fatboy Slim, με πρωταγωνιστή τον Christopher Walken.

Kι αν στο διαφημιστικό του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος υπάρχει μόνο ως... κεφάλι, αφού το σώμα και οι φιγούρες ανήκουν σε χορευτή, ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood κατάφερε να φέρει εις πέρας κάθε κίνηση!

Τέτοιο «ξεπατήκωμα» έχει γίνει, που ο διευθυντής του ΑΝΤ1 εμφανίζεται να κάνει την ίδια κίνηση για να δείξει ότι είναι υπνωτισμένος αλλά και την στροφή με το καρότσι για τις αποσκευές, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός χορεύει μπροστά στην τεράστια πόρτα όπως ακριβώς και ο πρωταγωνιστής του clip.

Δικαίως, πάντως, εμπνεύστηκαν από το «Weapon OfC hoice»: κέρδισε 6 βραβεία MTV το 2001 αλλά και το σχετικό Grammy, ενώ το 2002 χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα clip όλων των εποχών.

Για την ιστορία, το βίντεο του τραγουδιού οπτικοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2000 στο Λος Άντζελες. Πού να το φαντάζονταν οι συντελεστές; Πέρασαν 11 χρόνια και να που «αναστήθηκε» το concept σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας...