Μια τέτοια λαμπερή απονομή δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα ευτράπελα της! Οι διάσημοι άνθρωποι είναι κι αυτοί και δεν θα μπορούσαν να μην την «πατήσουν»!
«Γκαφατζής» και ο Quentin Tarantino που στο πάρτι του Vanity Fair φαίνεται πως τo «έτσουξε» λιγάκι. Ενώ λοιπόν ήπιε, διασκέδασε και τα πέρασε χάρμα, δεν στάθηκε και τόσο τυχερός φεύγοντας. Λίγο πριν επιβιβαστεί στη λιμουζίνα του, πάρτον κάτω, την έφαγε τη «σαβούρα». Ωστόσο το αντιμετώπισε χαλαρά και όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε, αλλά άρχισε να γελά κιόλας!
Ας ξεκινήσουμε με τον Cοlin Firth που εκτός από το Όσκαρ Α΄αντρικού ρόλου, θα έπρεπε να πάρει και το Όσκαρ Γκάφας! Τι έκανε; Από την πολλή χαρά και τον ενθουσιασμό, ξέχασε το «Χρυσό Αγαλματίδιο» μέσα στην τουαλέτα! Βλέπετε δεν μπορούσε να το αποχωριστεί και το πήρε μαζί του στα… «ιδιαίτερα». Για καλή του τύχη, κάποιος το είδε και του το παρέδωσε, αλλιώς τζάμπα θα είχε πάει η βράβευση και η χαρά!
Απίστευτη η γκάφα ΚΑΙ της Μelissa Leo, που από τον ενθουσιασμό της που κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο λέγοντας τη λέξη «γ*μ*μ*��ο» μες τη συγκίνηση! Πάλι καλά που οι διοργανωτές πρόλαβαν και έβαλαν μπιπ, γιατί λίγο ακόμα και η βραδιά θα είχε γίνει ακατάλληλη δια ανηλίκους!

Όταν το κατάλαβε βέβαια ζήτησε ντροπιασμένη «συγγνώμη», αλλά ήταν πια πολύ αργά...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…