Μπορεί να είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz, να τη φωνάζουν το «καμάρι» του Μεξικό και να «ανάβει φωτιές» με τη Λατινοαμερικάνικη ομορφιά της, όμως η Salma Hayek δεν έχει τέτοια… «κολλήματα».

Ποζάρωντας για το περιοδικό «T-Magazine» με ένα σπίρτο στο στόμα, δηλώνει μια… «τυπική νοικοκυρά»!
Παντρεμένη ΔΥΟ φορές με τον Francois Hentri Pinault, έχει γίνει πλέον μόνιμη κάτοικος Γαλλίας. Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, μιας και οι δυο τους είχαν χωρίσει την πρώτη φορά λόγω απόστασης. Ωστόσο όταν επανασυνδέθηκανείχαν ήδη ένα παιδί μαζί βλέπετε- «ήμασταν σίγουροι ότι αυτό ήταν που ζητάγαμε και οι δυο, και εκτιμήσαμε απόλυτα αυτό που είχαμε μεταξύ μας. Στην περίπτωση μας επομένως, όσο οδυνηρό κι αν ήταν, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μας συμβεί».

Στην αρχή δεν ήθελε να πάει να μείνει μαζί του στο Παρίσι: «δεν θα μετακομίσω στο Παρίσι για να γίνω μια νοικοκυρά» του έλεγε. Πριν καλά καλά το καταλάβει όμως, βρέθηκε εγκατεστημένη στην Πόλη του Φωτός.

Πλέον; δηλώνει «νοικοκυρά» και το απολαμβάνει! «Μαγειρεύεις κάθε βράδυ για τον άντρα σου; εγώ το κάνω. Είμαι κυρίως νοικοκυρά. Και πρέπει να πω ότι είμαι και καλή κιόλας!».